Sve o klađenju na G2 Esports

G2 eSports, ranije Gamers2, je evropska eSport franšiza koja učestvuje u nekoliko eSports turnira i događaja. Organizacija ima sjedište u Berlinu, Njemačka. Osnovali su ga u februaru 2014. profesionalni igrač League of Legends po imenu Carlos Rodriguez Santiago i investitor po imenu Jens Hilgers. Gamers2 je rebrendiran u G2 eSports u oktobru 2015.

Organizacija je takođe proglasila svoje osnovne vrednosti kreativnosti, odlučnosti, ambicije, inovativnosti, relevantnosti i vizije da postane globalni brend zabave izgrađen na eSportu.

Sve o klađenju na G2 Esports
Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

G2 eSports timovi

Organizacija ima osam vrhunski esport timovi, od kojih svaki ima neke od najboljih profesionalnih eSport igrača na svijetu. G2 eSports timovi igraju nekoliko igara, uključujući League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite i Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports je imao nekoliko drugih odjela, koji su ukinuti iz različitih razloga. Divizije su bile za Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins i PlayerUnknown's Battlegrounds.

Svaki od G2 eSports timova fokusira se na samo jednu eSports igru. U spisku timova za Counter-Strike: Global Offensive nalaze se Nikola Kovač, Aleksi Virolainen, Ilja Osipov, Nemanja Kovač i Audrič Jug. Tim je prošle godine imao stopu pobjeda od 63%, što je prilično impresivno s obzirom na to koliko je konkurencija u igri.

Postavu tima League of Legends G2 eSports čine Marcin Jankowski, Raphael Crabbe i Dylan Falco. Prošle godine, tim je imao prilično nisku stopu pobjeda, ali sada će se vratiti ove godine. G2 eSports Rainbow Six tim čine Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen i Fabian Hailsten. Valorant tim ima Avovu, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell i Pipson. Tim Rocket lige čine JKnaps, Atomic i Chicago. Fortnite igrači su jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss i Smqcked. Halo Infinite tim ima Sabinatera, Tuska, Str8 Sicka i Gilkeya.

G2 eSports igrači dolaze iz nekoliko različitih zemalja, od kojih većina ima sjedište u Europi. Rasporedi timova se takođe obično redovno menjaju, kao način na koji organizacija obezbeđuje da timovi imaju veće šanse za dobar učinak.

Partneri G2

G2 eSports ima raznolik spisak partnera. Organizacija blisko sarađuje sa partnerima kako bi osigurala da oni pružaju vrhunska eSport iskustva i zabavu. Među partnerima su kladionice, kompanije za digitalni novčanik i usluge striminga, između mnogih drugih. Druge kompanije i dalje mogu postati partneri kroz brz i jednostavan proces istaknut na G2 eSports službena web stranica.

G2 eSports najjače igre

liga legendi

G2 eSports ima jednu od najboljih postava eSports timova za liga legendi koji je ikada stvoren u Evropi. Zahvaljujući tome, ekipa se u posljednje vrijeme dobro ponaša. Osim performansi, poznato je da G2 igrači pružaju fanovima dobru zabavu. Njihov uspjeh može se pripisati prirodi njihovog igranja i inovativnim strategijama koje koriste, a koje obožavatelje uvijek drže na rubu svojih mjesta.

Counter-Strike: Global Offensive

The CS: GO tim se sastoji od novih i starih zvijezda, koji kombinuju opsežne vještine i iskustvo kako bi postigli izvanredne rezultate na većini turnira na kojima učestvuju. Neki od Tier One turnira na kojima je tim pokazao dobre rezultate uključuju Blast Premier i ESL Pro League.

Rocket League

Rocket League je još jedna igra u kojoj G2 eSports dosljedno daje rezultate, posebno u novije vrijeme. Tim obično koristi proračunatu koordinaciju, ali uz vatrenu agresiju, koja se pokazala vrlo efikasnom. Posljednji vrhunski učinak bio je u januaru 2022., kada su osvojili RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

G2 eSports timovi su dominirali Rainbow Six Siege događaje i turnire već duže vrijeme, učestvujući na najpriznatijim turnirima. Neki nedavni vrhunski nastupi uključuju osvajanje Evropske lige i GSA lige.

Zašto je G2 eSports popularan?

G2 eSports tim uživa globalnu popularnost, posebno među igračima. Većina eSport kladioničara obično se kladi na tim, posebno za igre koje su gore istaknute kao njihove najjače. Glavni razlog za popularnost tima u kockarskim krugovima je taj što konstantno radi dobro na najvišem nivou. To znači da se igrači mogu pouzdano kladiti na pobjedu tima i imati velike šanse da opklade budu uspješne.

G2 eSports također ima vrlo opsežnu web stranicu koja se obično redovno ažurira. To znači da igrači mogu lako i povoljno pronaći informacije o timu. Kladionici mogu koristiti informacije za donošenje odluka o klađenju. To čini tim popularnijim od mnogih drugih, a igračima je teško pristupiti svojim podacima. Informacije o G2 eSports-u također obično dijele milioni njegovih obožavatelja.

Još jedan razlog zašto je G2 eSports popularan među kladioničarima je većina eSport stranica za klađenje koje pokrivaju svoja tržišta klađenja. To znači da igrači mogu lako pronaći tržišta za klađenje za tim. Oni samo trebaju odabrati odgovarajuću stranicu za klađenje.

Drugi očigledan razlog je taj što je igra tima obično zabavna. Igrači mogu uživati u prijenosu utakmica nakon klađenja kako bi uživali u vrijednosti zabave. Igrači mogu čak razmotriti i klađenje uživo jer uživaju u gledanju utakmica.

G2 eSports nagrade i rezultati

E-Sports Awards 2020

G2 eSports osvojio je eSport organizaciju godine na E-sports Awards 2020. To je označilo jedno od najvećih dostignuća tima, koje je došlo nakon duge godine impresivnih nastupa u svim e-Sportovima. Osnivač organizacije je takođe osvojio nagradu za ličnost godine u e-sportu tokom istog događaja.

To se još više nagomilalo na listi postignuća tima te godine. Organizacija je bila nominovana za deset drugih pozicija, što pokazuje koliko je dobro poslovala te godine. Događaj je održan online iz očiglednih razloga, ali to nije spriječilo obožavatelje G2 eSporta širom svijeta da proslave ovo postignuće.

G2 eSports rezultati

Svaki od osam divizija G2 eSports timova imao je nekoliko impresivnih nastupa tokom godine. Tokom godina, podjele sa neimpresivnim performansama su ukinute, čime je organizacija postala jača i bolja. Ispod su neke izvanredne performanse G2 eSport timova koji su timu donijeli mjesto među najpopularnijim esport timovima.

Counter-Strike: Global Offensive

G2 eSports CS: GO tim osvojio je 2017 DreamHack Open Tours i DreamHack Masters Malme. Također je osvojio ESL Pro League Season 5 i eSports Championship Series 1. Najbolji rezultati u igrici su timu zaradili više od 3,3 miliona dolara.

liga legendi

Tim G2 eSports League of Legends osvojio je LEC Summer Championship 2020, LEC Spring Championship 2020, Invitational Mid Season 2019, 2019 LEC Spring Split, 2017 EU LCS Spring i 2015 LCS Promotion. To su među desetinama drugih trofeja koje je tim osvojio. Postoje i stotine drugih turniri u kojem je G2 eSports zauzeo drugu ili treću poziciju, što su i dalje impresivne performanse.

Rainbow Six Siege

Najbolji rezultati tima Rainbow Six Siege uključuju osvajanje Evropske lige 2020., GSA lige 2020. i Six Invitational 2019. Ostali vrhunski nastupi vrijedni pomena su bili na Majoru od šest avgusta 2020., 1. sezoni Evropske lige, European Open Clash-u i 11. sezoni Pro lige.

Valorant

Učinak G2 eSports Valorant tima je nesumnjivo među najimpresivnijim od svih odjela organizacije. Osvojio je nekoliko Valorant Ignition serija, uključujući Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational i Mandatory.gg Cup. Posljednji vrhunski nastup bio je 2021. godine na Stage 3 Mastersu održanom u Berlinu.

Rocket League

G2 eSports Rocket League drži najnoviji trofej za tim, osvojen u januaru 2022. za osvajanje RLCS Winter NA Regional Event 2. Ostale vrhunske performanse su na turnirima kao što su RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series, sezona 9 , DreamHack Pro Circuit 2019. i Svjetsko prvenstvo RLCS sezone 7.

Najbolji i najpopularniji G2 eSports igrači

Marcin Jankowski

Marcin, popularno poznat kao Jankos, je poljski igrač rođen 1995. godine. Igra League of Legends kao Džungler. Jankos je zaradio oko $492,000 od kada je bio aktivan i pomogao je timu da osvoji nekoliko turnira. Osvojio je nekoliko nagrada, uključujući dvije MVP titule. Bio je i prvi igrač koji je osvojio više od 300 utakmica u League of Legends Evropskom prvenstvu.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, poznatiji kao Kennys, igra Counter-Strike: Global Offensive za G2 eSports tim. Francuski igrač je rođen 1995. godine. Igrao je za nekoliko drugih timova prije nego što se pridružio G2 eSports, što znači da se pridružio timu s mnogo iskustva. Osvojio je nekoliko nagrada, a jedno od njegovih glavnih dostignuća je proglašeno The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus je popularno poznat kao Caps. On igra ulogu Mid Lanera u igrici League of Legends. Danski igrač je počeo da igra profesionalno 2016. godine, ali se pridružio G2 eSports-u uoči sezone 2019. godine. Proglašen je za MVP-a Evropskog prvenstva League of Legends 2020.

Ben McMillan, popularno poznat kao CTZN, je britanski profesionalni eSports igrač specijalizovan za igru Rainbow Six Siege. CTZN je osvojio MVP titulu u svom prvom tier-one turniru u R6.

Gdje i kako se kladiti na G2 Esports?

Gdje se kladiti na G2 Esports

Internet stranice za klađenje na eSport nude najlakši način za klađenje na G2 eSports. Stotine sajtova za klađenje nude tržišta klađenja za većinu turnira u kojima G2 eSports obično učestvuju. Igrači moraju da odaberu jednu od takvih lokacija za klađenje i da se registruju u skladu sa zahtevima dobavljača klađenja.

Prilikom odabira stranice za klađenje, igrači moraju uzeti u obzir nekoliko razmatranja kako bi dobili najbolju platformu za klađenje u eSportovima. Odabrana stranica za klađenje igra ključnu ulogu u određivanju iskustva igrača u klađenju.

Primjeri razmatranja uključuju licenciranje, dostupne metode plaćanja i bonus ponude. Jednostavan način da to uradite je da proverite renomirani sajt za rangiranje koji navodi najbolje sajtove za klađenje na eSport. Stranica za rangiranje može pružiti korisne informacije i prijedloge u vezi s odabirom prave web stranice prema individualnim potrebama.

Kako se kladiti na G2 Esports

Igrači prvo moraju uplatiti sredstva na svoje račune za klađenje, koje će koristiti za klađenje. Većina stranica za klađenje nudi nekoliko metode plaćanja, omogućavajući igračima da izaberu ono što im najviše odgovara. Sljedeći korak je odabir G2 eSports meča i prave vrste opklade za postavljanje. Vrijedi napomenuti da različita tržišta klađenja imaju različite kvote.

Štaviše, svaki igrač koji želi da pobedi uvek treba da se kladi na najbolje esport timove G2. Osim fokusiranja na poznati esport tim, koji pruža na najvišem nivou, odgovorno kockanje je neprocjenjivo za uživanje u igri.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević