Vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee
2022-09-22

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee

NewBee je kineska eSports organizacija. U nekom trenutku, NewBee je bio među top-4 tima na globalnoj Dota2 rang listi i drugoplasirani tim u Kini. Njihov uspjeh natjerao je Dota 2 zajednicu da NewBee naziva timom snova. Zhang "Xiao8" Ning je formirao tim, dok je Wang "Niuwa" Yue, kineski milijarder, bio sponzor tima.

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II
2022-09-15

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

Takmičenje TeamLiquid StarLeague9 za StarCraft II najavljeno je u junu 2022. Ovi događaji će početi 29. jula i trajati do 4. septembra. Oni će se održati online i offline na adresi Team Liquidobjekat za obuku. Nakon početnog online turnira, 12 najboljih takmičara će biti prebačeno u Holandiju da učestvuju van mreže u Team Liquid's Training Facility.

Najnoviji PUBG-ov paket brige o zajednici
2022-09-08

Najnoviji PUBG-ov paket brige o zajednici

PUBG je trenutno jedna od najpoznatijih igara za klađenje na esport, a postoji mnoštvo sajtova za klađenje na esport gde se igrači mogu kladiti na igru. Činjenica da je tim iza PUBG Kontinuirano uvodi promjene za poboljšanje igre je jedan od razloga zašto je stekla tako veliki broj sljedbenika.

N1 Bet i partneri nude jedinstvene promocije
2022-09-01

N1 Bet i partneri nude jedinstvene promocije

N1 Partners Group, matična kompanija N1 Bet, objavila je pobjednika svoje nove promotivne kampanje pod nazivom 'Mystery Drops'. Pružajući priliku da osvoje unosan pot, promocija pruža igračima dvostruku zabavu dok igraju Slot Hunter. 

Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude
2022-08-25

Casumo Esports obnavlja svoje bonus ponude

Casumo Esports, čiji je vlasnik i kojim upravlja Casumo Services Limited, među najpopularnijim je stranicama za klađenje na eSport. Među glavnim razlozima za njegovo odobrenje je to što nudi impresivan niz tržišta klađenja na eSport. Osim toga, pružatelj kladionica je licenciran u nekoliko jurisdikcija, što ga čini dostupnim ne samo igračima iz svih krajeva svijeta, već i pouzdanim eSports gaming stranica

Timski duh kupio sjajnog snajpera
2022-08-18

Timski duh kupio sjajnog snajpera

Preko njihovih Dota 2 divizije, Team Spirit je doživio ogromnu popularnost. Njihovoj ozloglašenosti doprineli su vrhunski rezultati na nekoliko takmičenja, gde su pobeđivali poznate sportiste. Navijači su gledali trijumf Team Spirit-a na jednom od najuzbudljivijih turnira kojima su svjedočili, The International 10. 

Najava učesnika za DreamHack 2022
2022-08-11

Najava učesnika za DreamHack 2022

Prema Twin Galaxies i Guinnessovoj knjizi rekorda, DreamHack je najveća LAN zabava i kompjuterski festival na globalnom nivou. Događaj predstavlja najbrži i najveći internet promet na svijetu. Entuzijasti mogu predvidjeti nekoliko značajnih nadolazećih događaja putem online esport klađenja. Ovi turniri se prenose uživo na raznim platformama.

Vodič za kladioničare: Predstojeći događaji Rocket League 2022
2022-08-04

Vodič za kladioničare: Predstojeći događaji Rocket League 2022

Industrija eSport igara već je godinama izuzetna atrakcija. I dok postoje razni naslovi pucačina, većina eSport igrača postaje pomalo zaokupljena generičkim naslovima i predvidljivim načinima igre. Rocket League igrači su baš srećni. Ovaj eSports naslov ističe se u svom žanru jer pruža solidnu atrakciju, zahvaljujući svom fascinantnom konceptu. Brzo naprijed, Rocket League može se pohvaliti impresivnom listom takmičarskih događaja.

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade
2022-07-28

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade

Evil Geniuses je esport tim u Sjevernoj Americi. Ovaj esport tim je jedna od najstarijih svjetskih esport franšiza. Osnovan je u Viktoriji, Britanska Kolumbija, 1999. Tim ima kolekciju igrača i timova u različitim žanrovima.

Nindže u pidžamama i dalje dominiraju u eSportu
2022-07-21

Nindže u pidžamama i dalje dominiraju u eSportu

ZETA divizija osigurala finale Valorant Champions Tour Utor za plej-of Masters Reykjavika sa ključnom pobjedom dva prema jedan nad Ninjas in Pyjamas. Oba tima su ušla u eliminacioni meč sa omjerom jedan-jedan u grupnoj fazi, pobjedom protiv Fnatica i porazom od DRX-a.

Valorant potresa tržište novim izdanjima
2022-07-14

Valorant potresa tržište novim izdanjima

Valorant je vodeća pucačina iz prvog lica koju je kreirao Riot Games. Riotov neobičan marketinški plan koji koristi streamere već je postavio više Twitch rekorda. Popularnost je zbog originalnosti igre i Riotove jedinstvene marketinške tehnike koja je učinila Valorant izborom za online esport klađenje.

Predstojeći CS: GO događaji
2022-07-07

Predstojeći CS: GO događaji

Milioni fanova svakodnevno prate esport širom svijeta. Field Level Media objavljuje seriju pregleda kako bi izložili fanove najpopularnijim naslovima, timovima i ličnostima. Igre pokrivaju različite formate, vrste takmičenja i rasporede.

Fnatic je još uvijek favorit navijača u klađenju na eSports
2022-06-30

Fnatic je još uvijek favorit navijača u klađenju na eSports

Fnatic Still a FanFnatic je jedan od najboljih timova na online eSport sceni klađenja. Kao jedna od najstarijih eSports organizacija, tim se može pohvaliti velikom reputacijom na velikim eSports turnirima.

Melbet uvodi niz nagrada
2022-06-23

Melbet uvodi niz nagrada

Web stranica kladionice Melbet jedna je od najnevjerovatnijih lokacija za ljubitelje sportskog klađenja. Igrači mogu kockati sa dobrim kvotama i podići novac odmah. Melbet je web stranica vrlo jednostavna za korištenje. Nakon završetka brzog procesa registracije, korisnici će moći odmah početi sa klađenjem. Prvi depozit takođe nije preterano nizak, na 1 €.

Pixel.bet Putovanje do eSport Prominence
2022-06-16

Pixel.bet Putovanje do eSport Prominence

Negdje početkom januara 2018., Pixel.bet je objavio svoju tvrdnju na sceni klađenja u eSportovima nakon što je pokrenuo namjensku stranicu za klađenje na eSports. Pixel.bet je ciljao samo na evropsko tržište tokom svojih ranih godina, radeći pod licencom za igre na Curacao. To je značilo da provajder klađenja nije bio dostupan u Velikoj Britaniji jer u to vrijeme nije imao licencu Britanske komisije za kockanje.

Parimatch napušta Rusiju, širi se u Indiji
2022-06-09

Parimatch napušta Rusiju, širi se u Indiji

Parimatch je među najboljim stranicama za esport klađenje koje su pouzdane, gdje igrači uvijek mogu staviti opklade na svoje omiljene esportove, turnire ili fudbalski klub. Parimatch nudi klađenje uživo, tekuće sportske vijesti i plasman na prvenstvu. Provajder klađenja također pruža detaljnu statistiku i dnevnu analitiku. Igrači se mogu kladiti na više od dvadeset sportova iz više od pedeset zemalja. Ovi događaji pokrivaju preko dvije stotine liga koje imaju više od 500 dnevnih sportskih događaja.

Prev1 / 3Next