Bonus kodovi

Klađenje na esports je relativno nov fenomen, ali mnogi ljudi su osvojili velike sume novca klađenjem na igre u rasponu od Dota 2 i League of Legends do CS:GO i Valoranta. Promotivni kod eSports kladionice, također poznat kao promo kod, je kod sastavljen od slova ili cifara koje igrači mogu ukucati u promotivnu kutiju na stranici za klađenje kako bi dobili neku vrstu posebnog poticaja. Kladionice uglavnom koriste promotivni kod kladionice kao strategiju akvizicije za privlačenje novih kupaca i može vam pomoći da počnete s klađenjem na eSport.

Bonus kodovi
Gdje pronaći promotivne kodove na esport stranicama za klađenjeKako funkcionišu promo kodoviSavjeti i trikovi za besplatne opkladeOdgovorno kockanje
Gdje pronaći promotivne kodove na esport stranicama za klađenje

Gdje pronaći promotivne kodove na esport stranicama za klađenje

Mnoge kladioničarske stranice ne objavljuju eksplicitno promotivne kodove na svojim web stranicama, ali postoje metode za pronalaženje najboljih dostupnih promotivnih kodova.

Jedna od metoda je samo da izguglate svoju odabranu web lokaciju za klađenje zajedno sa riječima promotivni kod. Ovo je jedna od najpouzdanijih metoda za lociranje promotivnog koda koji tražite. Također možete uključiti svoj omiljeni eSport u upit za pretraživanje kako biste dobili jedinstvene i neobične promotivne kodove.

Fan League of Legends, na primjer, tražio bi 'League of Legends Worlds Promo Code 1xBet' da pronađe promotivnu ponudu koju traže. Ne zaboravite da koristite samo promotivne kodove sa pouzdanih i sigurnih stranica, kao što su 1xBet, Betsson i Betsafe, između ostalih.

Gdje pronaći promotivne kodove na esport stranicama za klađenje
Kako funkcionišu promo kodovi

Kako funkcionišu promo kodovi

Dobijanje promo koda za eSports klađenje je samo pola bitke; također ga morate pravilno koristiti da biste iskoristili prednosti. Ovo nije težak zadatak, ali zahtijeva nekoliko faza.

Svaka stranica ima svoj skup pravila i kriterija, koji su navedeni u uvjetima i odredbama o bonusu. Ključno je pročitati odredbe i uslove promotivnog koda ili bilo kojeg drugog eSports bonus u tom slučaju. Uslovi i odredbe za bonuse često uključuju kritične informacije kao što su dozvoljeni načini plaćanja, minimalne kvote na koje morate da se kladite, zahtevi za klađenje i tako dalje. Ignorišite ih na svoj rizik.

Ako tražite promotivni kod, od vas će obično biti zatraženo da unesete poseban ili jedinstveni kod tokom registracije ili prilikom prve uplate. Na primjer, ako imate promotivni kod "Worlds100" za ulazak, morate otići na web stranicu, prijaviti se kao novi igrač i unijeti "Worlds100" u područje koje je navedeno kada se od vas zatraži promotivni kod.

Druge promocije će najvjerovatnije zahtijevati da unesete kod prilikom deponovanja ili na određenoj stranici bonusa.

Kako koristiti promotivne kodove

Vaša odabrana web lokacija za klađenje na eSport, a ne eSport, kontrolira kako trošite a bonus za registraciju. Međutim, ovisno o vrsti koju nabavite, postoje taktike klađenja na eSports koje bi vam mogle pomoći da maksimalno iskoristite svoj promo kod.

Kako funkcionišu promo kodovi
Savjeti i trikovi za besplatne opklade

Savjeti i trikovi za besplatne opklade

Ako je promotivni kod za ponudu podudaranja depozita, on će odgovarati vašem prvom depozitu do određenog iznosa. Bonus kredit se obično pripisuje vašem računu kada ste ispunili određene uslove za klađenje. Ovo vam može pomoći da diverzificirate svoje opklade jer osiguravaju dodatna sredstva.

Ova dodatna sredstva mogu vam omogućiti da se kockate na timove ili igrače na koje se inače ne biste kladili, ili čak rizikujete da se kladite na autsajdere u potrazi za većim dobicima. Ako opklada dobije, možete dobiti mnogo, ali ako izgubite, oduzimaju se samo vaša bonus sredstva.

Ako imate promotivni kod za klađenje bez rizika, moći ćete napraviti svoju prvu opkladu na platformi i zaraditi kredit za klađenje jednak dijelu ili cijelom vašem početnom depozitu. 100 posto bezrizična opklada do 250 dolara, na primjer, dodijelila bi kupcu 250 dolara koje bi se iskoristilo za jednu ili više besplatnih opklada ako je njihova prva kvalifikovana opklada gubitak.

Ovo bi vam moglo pomoći da shvatite eSport na koji se kladite, posebno ako ste novi u eSportu ili eSport klađenju općenito. Opklade bez rizika su takođe korisne ako tvoj omiljeni tim imao je nekoliko klimavih utakmica i ne igra punim potencijalom. Neki promotivni kodovi su za pojačane opklade. Povećane opklade su slične povećanim kvotama za takmičara ili tim. Na primjer, možete naići na povećanu opkladu za igrača koji podiže svojih +200 na +300, povećavajući vašu isplatu ako vaša opklada dobije.

Ovo su neki od najtraženijih promo kodova, posebno među iskusnim kladioničarima koji su sigurni u svoje talente za klađenje. Na primjer, neki su predvidjeli da će DAMWON Gaming pobijediti EDG na LoL Worlds 2021. Međutim, ako iskusni kladioničar vjeruje da će EDG pobijediti uprkos tome što nisu očekivani šampioni, promotivni kod s povećanom opkladom za EDG bio bi trešnja na vrhu njihovog projektovani profit.

Postoje i sezonske ponude ili ponude specifične za događaje, kao što su promotivni kodovi za Call of Duty liga, DreamHack događaji, Svjetski kupovi u elektronskom sportu, League of Legends Svjetsko prvenstvo, Fortnite Cup, i tako dalje.

Ovi promo kodovi su idealni za kladioničare koji su navijači i gledaju utakmice koje vode do velikih događaja, jer mogu davati pametne opklade na osnovu prethodnog učinka tima ili pojedinca, forme i stanja. Za njih je dobijanje promotivnih kodova za ove događaje definitivan način da povećaju svoj bankroll.

Promo kodovi za sezonske ili specifične događaje posebno su korisni za kladionike koji jednostavno uživaju u klađenju na velike događaje, čak i ako su novi u igri. Ovi kodovi im mogu pomoći da započnu s klađenjem na ove eSportove, jer neki promo kodovi mogu djelovati kao sigurnosna mreža ako njihove opklade propadnu.

Savjeti i trikovi za besplatne opklade
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Smatrajte kockanje isključivo vrstom razonode. Morate biti spremni da izgubite novac i shvatite te gubitke kao neizbježan element igre. Ovo je nesumnjivo pravi način kockanja.

Očekivanje ili zahtjev za pobjedom obično je korijen problema s kockanjem. Kada ovi igrači izgube, mogu postati frustrirani ili nervozni, što će ih navesti da izlože više novca u riziku pokušavajući da nadoknade svoje gubitke. Ovo ima potencijal da pokrene užasan domino efekat koji brzo eskalira.

Odvojite određeni iznos novca koji ste spremni izgubiti u bilo kojem trenutku. Ako postavite i držite se svojih granica, trebali biste moći uživati u kockanju bez da upadnete u nevolje. Kontrolišite količinu vremena koje provodite na kockanje na isti način na koji ograničavate koliko novca trošite. Kockanje u slobodno vrijeme je prihvatljivo sve dok si to možete priuštiti, ali ne bi trebalo da preuzme vaš život.

Nemojte se bojati prići nekome ako znate ili sumnjate da vam kockanje postaje problem. Nema čega da se stidite, a pokušaj da se sami uhvatite u koštac sa problemom je besplodan. Određene grupe bi vam mogle pomoći ako vam nije ugodno rješavati svoje poteškoće s prijateljima ili porodicom.

Odgovorno kockanje