Sve o CS:GO Betting Odds

CSGO klađenje je prilično popularno ovih dana. Jedan od glavnih razloga zašto je csgo klađenje toliko popularno je taj što je sama igra veoma popularna. CSGO takođe ima ogromnu esport scenu sa ludim hypeom i nagradnim fondom koji redovno prelazi pola miliona dolara. CS: GO takmičenja su neki od najuzbudljivijih sportskih događaja i ljudi se vole kladiti na njih.

Ako ste novi u klađenju, jedna od najvažnijih stvari o kojoj morate saznati više je CS: GO kvote za klađenje. Da bismo vam pomogli u tome, evo svega što trebate znati o csgo kvotama za klađenje.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o kvotama za klađenje za CS:GO

Samo klađenje je prilično jednostavno. Recimo da je esport meč za CS: GO upravo počeo između Team Liquid i Fnatic. Mislite da određeni tim ima veće šanse za pobjedu u ovom meču. Da biste se kladili na to, stavljate opkladu na taj konkretan ishod. Ako dobijete opkladu, dobijate nešto novca zauzvrat. Međutim, ako ga izgubite, nećete dobiti ništa.

Ovo je samo jednostavno objašnjenje kako funkcionira csgo klađenje. Koji iznos ćete dobiti zauzvrat ako dobijete opkladu i koje su tačne šanse da tim dobije meč ili bilo koji drugi ishod nisu jednostavna pitanja. Oba zavise od termina klađenja koji se zove kvote, što je u ovom slučaju CSGO kvota.

Dok ih ima mnogo više uslovi klađenja na esport koje morate da razumete o bet csgo pre nego što se upustite u njega, kvote za klađenje su verovatno najvažnije. Ako imate solidnu kontrolu nad CS: GO koeficijentom klađenja, možete bezbedno početi da se kladite na CSGO događaje sa relativno većom stopom uspeha.

CS:GO kvote za klađenje objašnjene

Kao što ste možda već pretpostavili, CS: GO kvote za klađenje opisuju dvije glavne stvari o ishodu za pro-CSGO esports event. Uključuje šanse za ishod i iznos povrata koji dobijete ako dobijete opkladu.

Recimo da se između njih odvija CSGO esport meč Faze Clan i Cloud9. Jedan mogući rezultat je da će Faze Clan pobijediti. Drugi mogući ishod je to Cloud9 dobiće prvo ubistvo. Šanse za oba ova ishoda će predstavljati šanse da se oni zaista i dogode.

Izuzetno je važno da znate čitati kvote jer će vam cs go kvote mnogo reći u odabiru ishoda na koji biste se trebali kladiti. Kada znate koji su ishodi vjerovatniji od drugih, lako možete odlučiti koji je za vas najsigurniji.

Sljedeća stvar koju vam kvote govore je iznos novca koji ćete dobiti za uzvrat ako dobijete opkladu, što ima inverznu vezu s vjerovatnoćom da se dogodi neki događaj. Što su veće šanse za ishod, manji ćete dobiti.

S druge strane, ako se kladite na ishod za koji nije vjerovatno da će se dogoditi, dobijate veći prinos jer preuzimate veći rizik.

Vrste CS:GO kvota za klađenje

Postoje tri vrste kvote za klađenje za csgo. Uključuje decimalne kvote, razlomke i američke kvote. Razlika je samo u formatu. To znači da se bilo koji od tri neparna formata može koristiti za predstavljanje kvota za jedan ishod.

Razlomci koriste razlomak poput 3/2, pri čemu se kvota 3/2 izgovara tri prema dva. Koeficijenti 3/2 u razlomcima znače da ćete dobiti $3 u zamjenu za klađenje $2, gdje je $1 dobitni iznos. Budući da je ovo manji od dvostrukog povratka, vjerovatnoća ishoda sa kvotom 3/2 je vrlo visoka.

Možete razmišljati o decimalnim kvotama kao pretvorenim iz razlomaka, tačno kako se razlomci pretvaraju u decimale. Dakle, 3/2 postaje 1,5, a 2/1 postaje 2. Decimalne kvote predstavljaju tačan višekratnik koji ćete osvojiti. Kvote od 1,5 će vam donijeti 1,5x povrat na iznos koji ste uložili.

Američki izgledi nisu tako uobičajeni CS:GO klađenje. Američki koeficijenti od -150 predstavljaju iznos na koji ćete morati da se kladite da biste osvojili 100 dolara, a američki koeficijenti od +120 predstavljaju povrat koji ćete dobiti ako uložite 100 dolara. Međutim, ne morate ulaziti u dubinu s ovim formatom jer ovo nećete vidjeti često u csgo opkladama.

Gdje pronaći najbolje CS: GO kvote

Online esport kladionice generalno će se složiti oko toga koji će se ishod vjerovatnije dogoditi. Međutim, svaka kladionica će imati malo drugačije kvote. Na primjer, vidjet ćete da će G2 pobijediti u meču imati kvotu 2,5 kod nekih kladionica i 2,55 kod drugih.

Kada koristite ove kladionice za klađenje koristeći svoj teško zarađeni novac, želite da izvučete maksimum iz njih. Na primjer, ako stavljate opkladu na rizičan ishod, željeli biste značajan prinos ako do tog ishoda dođe.

Takođe, ako se kladite na ishod koji će se vjerovatno dogoditi, ne isplati se ako dobijete samo 1$ za klađenje od 100$. Iz tog razloga, uvijek biste trebali tražiti najbolje CSGO kvote.

Pronalaženje online kladionice sa najboljim kvotama je dugotrajan proces. Morat ćete uporediti kvote na nekoliko platformi i vidjeti koje platforme nude kvote s najvećim povratom. Međutim, postoji lakši način za to.

Možete jednostavno provjeriti EsportRanker, što je odlična stranica koja recenzira neke od najboljih CSGO stranica za klađenje na osnovu nekoliko standarda. Ovi standardi takođe uključuju kvote za klađenje.

Najbolje kvote za klađenje uživo CS: GO

CSGO mečevi se mogu promijeniti od jednog tima koji je pobijedio u meču u drugi tim koji je pobijedio u meču za nekoliko sekundi. To je takođe ono što čini cs go klađenje super uzbudljivim. Međutim, to znači da se i kvote za određene ishode mijenjaju kako utakmica odmiče. Ove promjenjive kvote se nazivaju kvote za klađenje uživo.

Kao što ste možda pretpostavili, kvote za klađenje uživo se koriste za klađenje uživo. Klađenje uživo je jednostavno klađenje na CS: GO meč ili meč za bilo koji drugi esport dok se on odvija, dok konvencionalno klađenje uključuje opklade postavljene mnogo prije nego što je meč i počeo.

Postoji mnoštvo pogodnosti sa kvotama za klađenje uživo koje kladionici mogu iskoristiti. Prije svega, budući da klađenje uživo omogućava i kladioničarima i kladionicama da analiziraju meč kako se odvija, kvote klađenja uživo na CSGO su mnogo tačnije, što znači da su bolje u predviđanju vjerovatnoće ishoda.

Na primjer, ako vidite da tim dobija batine, čini se vjerovatno da će drugi tim pobijediti.

Druga prednost kvota za klađenje uživo je da ponekad možete dobiti kvote za klađenje sa ludim povratom. Ove prilike za klađenje možete iskoristiti samo uz klađenje uživo.

Kladite se na CS:GO sa pravim novcem

Jedna od sjajnih stvari kod CSGO klađenja je da to možete učiniti sa pravim novcem. Da biste se počeli kladiti na csgo događaje, prva stvar koju trebate učiniti je odabrati online kladionicu koja nudi cs: go kladioničare.

Nakon toga, morat ćete napraviti neke gotovinske depozite koristeći opcije depozita dostupne na platformi, a zatim koristiti te depozite za klađenje na ishode za CSGO događaje koji vam se sviđaju. Na primjer, možete se kladiti na finale ESL Pro League ili prvi meč za neku drugu seriju turnira.

Odlučivanje da li je cs:go klađenje pravo za vas zavisi od nekoliko faktora. Glavni faktor je da li znate mnogo o igrici i njenoj esport sceni. Ako ste dobar CSGO igrač i već dugo pratite csgo esport scenu, vjerovatno ste dobri u predviđanju ishoda. Ako je to slučaj, onda svakako razmislite o CS: GO klađenju.

S druge strane, ako igrate CSGO kao povremeni igrač i nikada niste gledali nijedan esport događaj za csgo, CSGO klađenje vam se možda neće isplatiti. Međutim, to ne znači da možete probati i odatle početi da se poboljšavate.

FAQs

Koje su šanse za CSGO formate klađenja?

CSGO formati kvota su načini na koje možete predstaviti kvote klađenja za CSGO. Najčešći tipovi formata kvota za klađenje uključuju decimalne kvote, razlomke i američke kvote, pri čemu svaki od njih ima malo drugačiji način čitanja.

Šta vam govore CS: GO kvote?

CSGO kvote za klađenje govore vam o dvije glavne stvari o ishodima CSGO esport meča. Prije svega, oni vam govore o vjerovatnoći da će se ishod dogoditi. Druga stvar o kojoj vam govore CSGO kvote za klađenje je iznos povrata koji ćete dobiti ako se kladite na određeni iznos.

Koje su najbolje kvote za csgo klađenje?

Najbolje CSGO kvote za klađenje će vam donijeti najveći iznos povrata. Međutim, budući da skoro sve stranice za klađenje imaju neznatno različite kvote, morat ćete uporediti kvote za nekoliko stranica kako biste utvrdili koja stranica nudi najbolje kvote za klađenje.

Da li su kvote za klađenje uživo na CS:GO bolje?

Ukratko, da, postoje tone prednosti sa CSGO kvotama za klađenje uživo. Koeficijenti klađenja uživo se mijenjaju kako utakmica napreduje, tako da su relativno precizniji, što rezultira većim šansama da dobijete opkladu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević