Vijesti

July 28, 2022

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Evil Geniuses je esport tim u Sjevernoj Americi. Ovaj esport tim je jedna od najstarijih svjetskih esport franšiza. Osnovan je u Viktoriji, Britanska Kolumbija, 1999. Tim ima kolekciju igrača i timova u različitim žanrovima.

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade

Evil Geniuses je poznat po tome što ima vrlo uspješne igrače u svakoj takmičarskoj igri koju pružaju. Esports tim se smatra jednom od najboljih organizacija za igre na sreću na svijetu. Ima neka od najvećih imena u esportu na svom popisu. Igrači koji traže esport turnire za klađenje mogu lako izabrati ovaj tim.

Omiljene igre igrača Evil Geniuses

Evil Geniuses DOTA 2

Praćenje Međunarodni 2011, Evil Geniuses najavili su pokretanje svoje nove Dota 2 divizije. Novi tim uključivao je DeMoN, Jimmy Ho, Fear i Clinton Loomis. Početni zadatak tima je bio da otputuje u Kinu da se pripremi za predstojeća takmičenja SMM 2011 i G-Lige sezone 3.

Evil Geniuses bili su drugoplasirani na LCS 2020 Spring Split. 2021. tim je osvojio nagradu LCS Rookie of the Year. Iste godine su postali dobitnici nagrade LCS Coaching Staff of Split i LCS Summer Split All-Pro Team nagrade.

League of Legends zlih genija

Krajem 2012. i početkom 2013., Team EG je tražio igrače koje će dodati u svoju League of Legends. Organizacija je pokrenula svoj prvi liga legendi tim nakon što je u januaru 2013. preuzeo bivšu postavu Counter Logic Gaming EU linije. Nadalje, EG je potpisao ugovor sa nekoliko visokoprofiliranih igrača za njihov prvi LCS razlaz.

Zli genijalci bili su izazovni na početku proljeća Splita. Tim je bio efikasniji u odnosima s javnošću, privlačeći pažnju svojim jedinstvenim "Evil" logom. Nakon poraza od 5-7, ekipa je preokrenula stvari. Ostvarili su rezultat 5-1 do kraja sezone da bi završili u trojnom izjednačenju za drugo mjesto sa 100 Thieves i FlyQuestom.

Counter-Strike: Globalna ofanziva Evil Geniuses

Kompanija je prva ušla Counter-Strike ranih 2000-ih, a ugostio je nekoliko spiskova do 2011. Kada su se 2009. pridružili starom popisu compLexity Gaminga, osvojili su finale IEM IV američkog prvenstva nad compLexity Gaming i pobijedili Fnatic na Beat it! 2010. Counter-Strike podružnica Evil Geniuses je zatvorena 2012. godine, što je označilo početak sedmogodišnjeg odmora od igre.

Evil Geniuses su pokušali da potpišu GX tim 2015. Međutim, sporazum je pao nakon što je većini tima doživotno zabranjen pristup svim Valve turnirima. Zabrana je nastala zbog njihove uloge u incidentu namještanja utakmica u Sjevernoj Americi. Kupovinom tima NRG Esportsa u septembru 2019., Evil Geniuses su ušli u Counter-Strike: Global Offensive.

Zašto je Evil Geniuses popularan za klađenje?

Ovaj esport tim ima razne igre na koje se igrači mogu kladiti. Tako igrači mogu pronaći širok raspon kvota na najboljim stranicama za esport klađenje. Uspjeh Evil Geniuses-a zavisio je od sposobnosti njihovih igrača da nastupaju na najvišem profesionalnom nivou. Njihova efikasna implementacija plana timskog rada ostavila je neizbrisiv trag u njihovoj istoriji. Tim simbolizuje širok spektar dostignuća prethodnih zvezda. Ta istorijska zaostavština i značajne veze pomogle su da se regrutuju izvanredni kadrovi. Ovo je takođe pomoglo timu u naporima da raste i ponovo se osmisli, što ga čini jednim od favorita za kladioničare na kladionicama za klađenje na esport.

Klađenje na timove Evil Geniuses

Korisnici moraju biti punoljetni da bi bili dozvoljeni na bilo kojoj web stranici za klađenje. Nadalje, svi igrači moraju biti potpuno svjesni rizika povezanih s klađenjem. Zaljubljenici u esport klađenje mogu pronaći kvote Evil Geniuses na gotovo svim stranicama za klađenje na esport. Ove stranice nude različita tržišta klađenja na esport, uključujući pobjednike turnira, opklade na novčane linije, zbrojeve utakmice i hendikep opklade, između ostalog.

Čak i tako, klađenje na Evil Geniuses nosi određeni rizik kao i svaki drugi oblik igara. Igrači moraju istražiti prije nego što sudjeluju u bilo kojoj aktivnosti klađenja na mreži. Uprkos tome što nijedan tim nema zagarantovanu pobedu na bilo kom događaju, igrači to mogu iskoristiti savjeti za klađenje na esport dostupno na internetu. Ovo može pomoći pojedincima da se upoznaju sa nekim igrama.

Strategija za klađenje na igre Evil Geniuses

Timovi Evil Geniuses učestvuju u raznim online takmičenjima i stekli su reputaciju vodeće esport firme. Igrači moraju iskoristiti bonuse. Neke stranice za klađenje nude esport bonus poticaje i novim i postojećim igračima. Ovi bonusi pomažu u stvaranju gotovinskih rezervi.

Takođe je potrebno imati dobro definisan strategija klađenja. Igrači će vjerovatno biti uspješniji ako imaju osnovni pojam o strategiji klađenja u igri. Ove strategije štite igrače od donošenja iracionalnih odluka. Preporučljivo je pratiti kanale društvenih mreža i druge objave Evil Geniuses na njihovoj web stranici. Ove najave pomažu igračima da budu u toku sa timom i njegovim igračima. Ključno je razumjeti tržišta koja nude esports kladionice i uporediti ove kvote. Igrači moraju iskoristiti ove fantastične mogućnosti za klađenje kako bi povećali svoje šanse za pobjedu.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti