Sve o klađenju na Evil Geniuses

Evil Geniuses jedan je od najpopularnijih esport timova sa sjedištem u San Franciscu, Kalifornija. Jedna je od najstarijih poznatih institucija za video igre. Svojom dugom istorijom, Evil Geniuses oblikovali su scenu igara od svog osnivanja 1999. godine. Njihov uspjeh zavisio je od sposobnosti igrača da izaberu svoje putovanje i da budu hrabri bez ograničenja zahtjevima.

Efikasna primjena ove strategije dovela je do njihovog kontinuiranog uspjeha u svijetu profesionalnih igara, ostavljajući dugotrajan trag u njihovoj povijesti.

Sve o klađenju na Evil Geniuses
Timsko uvjerenje

Timsko uvjerenje

Tim takođe predstavlja širok spektar dostignuća veštih prošlih zvezda. Ta istorijska zaostavština i velika partnerstva bili su ključni u privlačenju vrhunskih talenata. Osim toga, ovo je pomoglo timu u njihovim naporima da se izgradi i izmisli.

Odvažne strategije tima su napravljene zbog njihovog uvjerenja da je pobjeda više priprema nego podizanje trofeja. Podigao je ljestvicu neprestano birajući ono što je ispravno umjesto normi industrije igara. Profesionalni nivo brige i poštovanja članova tima, uključujući igrače, bio je izvanredan. Vrhunski esport tim uveo je i nove načine nagrađivanja gledatelja i obožavatelja.

Ove akcije su poboljšale ukupne šanse tima za uspjeh. EG tim je prešao u svijet igara uvođenjem novih vizuala igara tokom godina. Tim je uspješno napredovao u inkorporiranju borbenih sportova u svoj univerzum igara. Zajedno sa regrutovanjem novih igrača, ovi poduhvati su pomogli timu da ostane konkurentan u novom okruženju.

Tim povremeno zapošljava i uvijek se fokusira na zadržavanje talentiranih zaposlenika. Potencijalnim igračima daju se jednake mogućnosti da se takmiče i dobiju priliku da se pridruže timu. Menadžment ovog tima preferira strast i talenat u odnosu na oznake kao što su spol, etnička pripadnost ili orijentacija. Cilj im je da njihov prostor prepoznaju sve igrače.

Igre koje poznati esport tim je dobar u Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant i Fighting Games.

Timsko uvjerenje
Igrači Evil Geniuses

Igrači Evil Geniuses

Dota 2 spisak za tim ima dosta talenata. Arteezy (Artour Babaev Carry, Kanađanin), JerAx (Jesse Vainikka, Finac) i Nightfall (Egor Grigorenko, Rus) su iskusni igrači tima. Cr1t (Andreas Nielsen, Danac) i Abed iz Filipina (Abed Yusop) kompletiraju tim od 5 igrača.

League of Legends tim čine vješti Contractz (Juan Arturo Garcia, Meksikanac) i Svenskeren (Dennis Johnsen, Danac). Jiizuke (Daniele Di Mauro, Italijan) i Danny (Kyle Sakamaki, Amerikanac-Japanac) su takođe iskusni i talentovani članovi. Dva Južnokorejca, Impact (Jeong Eon Young) i IgNar (Lee Dong-Geun) čine tim od 6 članova.

Četiri igrača čine tim LCS Akademije. Jojopyun (Joseph Pyun, Kanađanin) i TeamLuke (Luke Wasikowski, Amerikanac) su iskusni članovi ovog tima. Mystiques (Patryk Piórkowski, Poljak) i Tony Top (Zheng Fen, Kinez) su takođe vešti i iskusni.

Igrači koji predstavljaju Evil Geniuses u CS:GO su svi Amerikanci. To su Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) i CeRq (Cvetelin Dimitrov) koji je bugarskog porijekla.

Igrači Rocket lige su tri Kanađana: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) i Shoryu (Quentin Perera). Dva Amerikanca, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) i Srtty (Jett Joye), koji je porijeklom iz Australije, kompletiraju tim od 5 članova.

Temperatura (Nolan Pepper) i Boostio (Kelden Pupello) su Amerikanci.

Igrači Rocket League imaju dva igrača; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, Nijemac) i Catalysm (Leonardo Christ Ramos, njemačko-kubanski).

Igrači borbenih igara su Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) i SonicFox (Dominique McLean), svi Amerikanci.

Igrači Evil Geniuses
Najmoćnije igre Evil Geniuses

Najmoćnije igre Evil Geniuses

Counter-Strike: Global Offensive

Prvobitno, Counter-Strike tim je bio u potpunosti sastavljen od Kanađana. Sada je prioritet da tim bude sastavljen od puno iskusnih i talentovanih igrača. CeRq-ovi atributi doneli su mu priznanje na međunarodnim događajima poput ESL One Year York 2019. To je bio njegov prvi turnir pod EG bannerom. Njihove igre se uvijek nude na tržištima od strane vrhunskih esport kladionica.

Brehze je saigrač sa CeRq-om više od dvije godine. Njegova konzistentnost na listi proširuje i njegove snage u igri. I jedni i drugi su se postavili kao velika prijetnja dosljednim objavljivanjem velikog broja. Jakeovo i Willovo iskustvo je također od velike koristi timu. Will je proveo većinu svoje karijere takmičeći se na najvišim nivoima u Evropi. U proljeće 2020. osvojio je BLAST proljetno finale.

Tim takođe pruža bogato iskustvo ovoj grupi. HLTV ga je proglasio jednim od 20 najboljih igrača godine nakon što je osvojio ESL Major Boston 2018. Kombinacijom sjajnih igrača, Dota 2 tim Epic Geniuses postao je jedan od najopasnijih na velikim prvenstvima. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom vještih i iskusnih igrača, tim je osvojio nekoliko titula.

liga legendi

U januaru 2013, EG entitet je odlučio da se pridruži sceni League of Legends. Trenutno, League of Legends ima kolosalnu količinu talenata. Contractz je džunglar poznat po svojim sposobnostima igranja i stilu nošenja.

Impact se takođe smatra jednim od najboljih igrača u istoriji igre. Osvojio je brojna regionalna prvenstva u Koreji i Sjevernoj Americi. Osim toga, osvojio je i Svjetsko prvenstvo 2013. Svenskeren je započeo svoju takmičarsku ligašku karijeru sa 15 godina. Tokom godina stekao je ime kao vrhunski džunglar skoro deceniju.

Danny je 17-godišnji ADC igrač koji se razvio u jednog od najboljih talenata NA otkako se pridružio LCS spisku iz amatera u proljeće 2021.

IgNar je iskusni igrač podrške koji je u prošlosti predstavljao Misfits i FlyQuest u tri različita regiona, zaradio je nekoliko najboljih rang-lista i dva svjetska nastupa. Poznat je po tome što je jedan od najboljih plejmejkera u igri. Njegovi angažmani sa prepoznatljivim šampionima ulili su strah u njegove protivnike.

Kombinacija ovih ogromnih talenata pod Legendama je osvojila neke trofeje za tim.

Najmoćnije igre Evil Geniuses
Zašto su Evil Geniuses popularni

Zašto su Evil Geniuses popularni

EG tim se pokazao kao impresivan tokom godina. Danas se smatra jednim od najjačih u industriji. Partnerstva koja su se razvila kao rezultat njihovog uspjeha u igricama popularizirala su tim. Zajednica, je grupa koja promoviše diversifikaciju igara. Oni su se obavezali da će raditi zajedno na povećanju učešća mladih manjina u igrama i industriji igara.

Također, podsticali su raznolikost unutar tima i među svojim navijačima. Oni tvrde da nikad ne znate ko je na drugoj strani kada igrate na mreži. Stoga nije bitno ko su, kako izgledaju ili da li dijele isti jezik sve dok imaju lude vještine. Svi su zajedno i idu na pobedu.

Wolverhampton Wanderers i Monster Energy su oba klupska partnera. To su dva velika brenda koji su dobro poznati širom svijeta. Kao rezultat toga, pomogli su u daljoj popularizaciji Evil Geniuses kao jednog od najboljih esport timova.

LG UltraGear je takođe bio značajan partner. Imaju ekrane za igrice koji su profesionalnog kvaliteta i namijenjeni za ozbiljno igranje igara. Ovaj partner je razvio karakteristike visokih performansi koje reaguju na sve blockbuster igre koje Evil Geniuses igraju. Osim toga, daju svakoj igri najjasnije vizuale, najbrže osvježavanje i najoštriju jasnoću. Ovo omogućava timu da igra igre, a istovremeno razgovara sa svojim navijačima širom svijeta.

Zašto su Evil Geniuses popularni
Evil Geniuses pobjednički timovi i najupečatljiviji trenuci

Evil Geniuses pobjednički timovi i najupečatljiviji trenuci

CS: GO

EG je počeo da igra Counter-Strike početkom 2000-ih. U 2009. su postigli uspjeh nakon što su se potpisali na ugašeni popis Complex Gaminga. Kao rezultat toga, osvojili su finale američkog prvenstva IEM IV. Ipak, prekinuli su svoju Counter-Strike diviziju 2012. Kupovina NRG Esports liste 2019. omogućila je EG timu da se vrati na svoje temelje.

EG CSGO jedinica je imala snažne rezultate na nedavnim takmičenjima. Njihova pobjeda stigla je u avgustu na ESL One: Keln 2020 Online turnir u Sjevernoj Americi. U junu su proglašeni za šampione BLAST Premier: Američkog finala Spring 2020. Takođe su osvojili prvo mesto na takmičenju CS: Summit 6 Online: Severna Amerika 2020.

Dota 2

Nakon 2011 International, Evil Geniuses su najavili svoju novu Dota 2 diviziju u oktobru 2011. Kurtis 'Aui 2000' Ling je kupio EG 2014. od Cloud9 i Sumaila. Tim je osvojio The International 2015, odnijevši kući 6,616,014 dolara u novcu. To je bila najveća igračka nagrada ikada dodijeljena u historiji esporta. Tim je završio drugi na tri velika turnira u 2021. Turniri u pitanju su bili Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division i ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Prije nego što su se zapravo preselili u Sjevernu Ameriku 2014. godine, Evil Geniuses su ušli u League of Legends 2013. i odigrali dva split-a u EU LCS-u. Borili su se u Severnoj Americi i bili su primorani da svoje mesto u ligi prodaju Winterfoxu. Vratili su se u NA LCS 2019. nakon što su dobili Echo Fox franšizni slot. Nastavili su sa osvajanjem nagrade LCS 2021 Rookie of the Year. Osim toga, osvojili su nagradu LCS 2021 Coaching Staff of the Split, kao i LCS 2021 Summer Split All-Pro Team nagradu. Završili su drugi na LCS 2020 Spring Split.

Evil Geniuses pobjednički timovi i najupečatljiviji trenuci
Gdje i kako se kladiti na Evil Geniuses

Gdje i kako se kladiti na Evil Geniuses

Korisnici bi trebali biti punoljetni i u potpunosti svjesni rizika povezanih s kockanjem. Također, ranije im nije trebalo zabraniti aktivnosti klađenja. The najbolje stranice za klađenje na esport za lociranje tržišta na timovima Evil Geniuses su GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet i BetDSI. Pobjednici turnira, opklade na novčanu liniju, više/ispod, prve mape i hendikep opklade su samo neke od opcija klađenja koje su dostupne na ovim stranicama. Ali čak i tako, klađenje na Evil Geniuses, kao i svaka druga kockarska igra, nosi rizik.

Timovi se takmiče u raznim konkurentnim online igrama i etablirali su se kao nadaleko poznata vrhunska kompanija za igre na sreću. Kao rezultat toga, kockari moraju odabrati mjesto koje im odgovara. Nakon toga, trebali bi kapitalizirati bonuse. Esports bonus ponude su dostupne na nekim od ovih stranica za klađenje kako za nove tako i za postojeće igrače. Ovi bonusi povećavaju gotovinske rezerve. Na taj način omogućavaju igračima da klade više pravog novca, povećavajući mogućnost uspjeha.

Potrebna je i definitivna strategija klađenja. Imati grubu ideju o tome strategija klađenja na igre koje ćete koristiti pomoći će vam da uspijete. Takođe vas štiti od iracionalnog kockanja na osnovu vaših emocija.
Da biste bili u toku sa timom i njegovim igračima, morate pratiti naloge tima na društvenim mrežama i najave na web stranici. Važno je biti svjestan različitih tržišta klađenja i početi upoređivati kvote koje nude različite stranice za klađenje. Ovo će pomoći igračima da iskoriste velike mogućnosti za klađenje koje su dostupne, povećavajući njihove šanse za pobjedu.

Gdje i kako se kladiti na Evil Geniuses

Poslednje vijesti

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade
2022-07-28

Zli geniji daju gotovo sigurne opklade

Evil Geniuses je esport tim u Sjevernoj Americi. Ovaj esport tim je jedna od najstarijih svjetskih esport franšiza. Osnovan je u Viktoriji, Britanska Kolumbija, 1999. Tim ima kolekciju igrača i timova u različitim žanrovima.