Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

Vijesti

2022-09-15

TeamLiquid StarLeague9

Takmičenje TeamLiquid StarLeague9 za StarCraft II najavljeno je u junu 2022. Ovi događaji će početi 29. jula i trajati do 4. septembra. Oni će se održati online i offline na adresi Team Liquidobjekat za obuku. Nakon početnog online turnira, 12 najboljih takmičara će biti prebačeno u Holandiju da učestvuju van mreže u Team Liquid's Training Facility.

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

StarLeague9 ima duplu eliminaciju sa 32 igrača. Bo3 mečevi će se igrati u rundama 1. i 2. pobjedničke grupe, četvrtfinalu pobjednika i rundama od 1. do 5. grupe gubitnika. Bo5 mečevi se igraju u polufinalu pobjednika, četvrtfinalu za poražene i polufinalu poraženih.

Bo7 utakmice će se igrati za finale pobjednika i finale poraženih. Slično, igraće se i Bo7 veliko finale, a pobjednik pobjedničke grupe počinje sa prednošću od 1-0. Timovi će se takmičiti za nagradni fond u vrijednosti od 40.000 USD, a pobjednici će dobiti 14.000 USD. StarCraft entuzijasti mogu pronaći kvote za turnir na popularne web stranice za klađenje na esport.

Globalna StarCraft II liga, sezona 3: Kod S 2022

Legacy of the Void verzija igre će biti predstavljena na offline događaju u Južnoj Koreji. Timovi će se takmičiti za nagradni fond od 123.000 USD, a pobjednici će kući odnijeti 30.000 USD. Dok trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi dobijaju po 9.000 dolara, drugoplasirani dobijaju 12.000 dolara. Takmičenje će se održati od 22. avgusta do 13. oktobra.

Sve igre Dual Tournament Formata Grupne faze 1 su Bo3 takmičenja. Dva najbolja igrača iz svake grupe će se kvalifikovati za Grupnu fazu 2, što je Round Robin Bo3 meč. Najbolji igrač svake grupe ide u polufinale plej-ofa. Drugo i trećeplasirani iz svake grupe prolaze u osminu finala.

Ukupna razlika u meču, razlika u igri i međusobni susreti se koriste za prekid nerešenih rezultata. Ako je i dalje neriješeno, u obzir će se uzeti kumulativne pobjede učesnika u meču i njihove razlike na kartama neriješenih učesnika. Tie-breaker meč i bacanje novčića jedine su preostale metode prekida neriješenog rezultata.

GSL Super Tournament 2 2022. nosiće svoje polufinaliste. Predstojeći ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta nosio je za šest najboljih. Pobjedniku događaja zagarantovan je vez na IEM Katowice 2023.

Kako se kladiti na predstojeće StarCraft2 događaje

Tipična igra-pobjednik je najpopularnija vrsta igre StarCraft 2 klađenje mogućnosti koje se mogu pronaći na stranicama za klađenje na esport. Ideja je direktna koliko i dolaze. Igrači biraju takmičara za kojeg vjeruju da će pobijediti. Kada je neko početnik, mora se držati te metode jer je najjednostavniji dok ne shvati kako sve ostalo funkcionira.

Točan rezultat

Najpopularnije StarCraft 2 stranice za klađenje pružaju opklade na tačan rezultat za najbolje utakmice. Ove opklade nose priličnu količinu rizika, ali imaju dobru isplatu. Međutim, kako kladioničari moraju tačno predvideti precizan rezultat određene utakmice, ne bi trebalo da ulažu mnogo novca u njih.

Mape Ukupno više/manje

Ukupne mape iznad/ispod su povoljniji stil kladioničara ako su opklade na tačan rezultat previše opasne za njih. Pojedinci samo treba da pogode ukupan broj odigranih mapa za ove opklade; umjesto predviđanja konačnog rezultata. Takmičenje će se završiti sa dve ili tri mape, a kladionice će igračima dati grubu procenu, recimo 3, gde igrači mogu da predvide više od 3 ili manje od 3.

Akumulatori

Starcraft 2 je igra 1 na 1 koja akumulatore čini fantastičnim izborom za klađenje s visokim rizikom i visokim nagradama. Ova opklada je odličan izbor za igrače koji imaju za cilj da zarade novac od klađenja na StarCraft 2. Međutim, moraćete da budete upoznati sa detaljima trenutnog takmičarskog okruženja kroz savete za klađenje na esport koji su dostupni na mreži. Igrači imaju prednost kada se klade na SC2 zbog ovih savjeta.

Budući da je više mečeva dostupno gotovo stalno, pojedinci mogu brzo povezati nekoliko opklada kako bi postigli značajan množitelj. Šanse za osvajanje tiketa značajno se smanjuju sa svakom sljedećom opkladom. Na sreću, isplatiti će se osvojiti petostruki akumulator sa dobrim kvotama.

Zašto je Starcraft2 klađenje popularno?

Osnova privlačnosti StarCrafta 2 leži u elementima igranja. Igra je jedna od najkonkurentnijih i najizjednačenijih esport igara ikada. RTS koji je pokrenuo esport pokret i koji je jak i danas, iako je esport zajednica pomerila fokus na druge žanrove, kralj je svih RTS igara.

Iako se vrhunska takmičenja mogu naći širom svijeta, Južna Koreja je mjesto gdje je igra najpopularnija. StarCraft 2 je dobro poznat u online esport zajednici i popularan je među esports kladionicima.

Primarni cilj igre je izgraditi bazu sa različitim strukturama oko čvorišta sačinjenih od mineralnih i plinskih nalazišta. Da bi potrošili na stvaranje vojnih trupa i razvoj složenijih objekata, koji omogućavaju pristup snažnijim jedinicama, igrači skupljaju minerale i plin. 

Krajnji cilj je da igrač iskoristi svoje jedinice kako bi uništio protivničku bazu i jedinice, istovremeno se čuvajući da se ista sudbina ne dogodi njihovoj strani.

Poslednje vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee
2022-09-22

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee

Vijesti