Vijesti

February 3, 2022

1xBet Bags EGR Nordics Awards Nominacije

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

1xBet je osvojio pet nominacija za EGR Nordics Awards početkom decembra 2021. godine kao inovativna kompanija za igre na sreću u skandinavskom regionu. Značajno je da je ovaj pionir također dobio nekoliko nominacija na istim nagradama 2020. godine, što jasno pokazuje da ide u pravom smjeru. Pet kategorija u kojima je ušao u uži izbor za najbolju su:

1xBet Bags EGR Nordics Awards Nominacije
  • Partnerski program
  • Operater korisničke službe
  • Operater za sportsko klađenje
  • Kazino operater
  • Mobilni operater

EGR Nordics Awards, koje se često nazivaju "Oskari sektora e-igara", odaju počast legalnim online kladionicama koje se ističu pružanjem usluga korisnicima bez premca korištenjem najsavremenije tehnologije. Stoga je priznanje ove organizacije 1xBet-u bila velika stvar, i to je zasluženo.

Danas je 1xBet popularan među različitim tipovima igrača, uključujući i one koji klade na eSportove. Evo zašto je to jedan od top stranice za klađenje na eSport dostupan.

Impresivna pokrivenost eSports igrama

1xBet sadrži opsežnu listu popularnih eSport igrača na koje se mogu kladiti. To uključuje Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, FIFA, Rocket League, Tom Clancy's Rainbow Six, Star Craft, Kralj slave, i Poziv dužnosti.

Ljubitelji kockanja koji imaju najbolje vrijeme za klađenje na eSport na 1xBet-u biraju igre s kojima su bolje upoznati. Ovo zahtijeva opsežno istraživanje elektronskih sportova kako bi se otkrili njihovi timovi, vrhunski igrači i turniri.

Važno je napomenuti da ova platforma za igre nudi klađenje uživo u eSport-u, što omogućava kockarima da budu svjedoci preokreta u svojoj omiljenoj igrici i donesu najbolje odluke o opkladama.

Dosta bankarskih metoda i valuta

Ovo je još jedna privlačna karakteristika koja 1xBet čini fantastičnom platformom za klađenje u eSportovima. Neki od ponuđenih opcije plaćanja su Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money i Mastercard. 

Većina njih ima trenutna vremena obrade i nula troškova usluge, što odgovara potrebama većine kupaca. Ali uvijek prvo treba provjeriti odjeljak za plaćanje ove eSport stranice za klađenje jer neki sistemi imaju vrijeme obrade do 15 minuta. Srećom, 1xBet omogućava ljubiteljima eSporta da bankiraju u svojoj valuti kako bi poboljšali udobnost.

Jednostavno mobilno klađenje

Većina eSport kladioničara danas uživa u fleksibilnosti koja dolazi s mobilnim klađenjem. 1xBet to razumije, objašnjavajući zašto nudi jednostavnu mobilnu aplikaciju kompatibilnu s Androidom i iPhoneom. Dolazi s različitim verzijama za različite igrače, ovisno o uređajima koje koriste. 

Na primjer, postoji lagana 1xBet mobilna aplikacija za spore ili nestabilne korisnike interneta. Ovo je jedan od aspekata zbog kojih je ova kompanija za online kockanje ušla u uži izbor za kategoriju nagrada "Mobilni operater" na EGR Nordics Awards.

Nevjerovatna usluga za korisnike

Stručnjaci za korisničku podršku eSports-a u 1xBet-u su kompetentni, brzi, višejezični i pouzdani. Igrači ih mogu kontaktirati putem chata uživo ove kompanije za igre na sreću, e-pošte ili telefona. Također možete besplatno koristiti različite platforme društvenih medija, uključujući WhatsApp, Facebook i Twitter.

Svakako, 1xBet zaslužuje ovo priznanje EGR Nordics Awards kao jedan od najboljih sajtova za klađenje u eSportu. Dodjela dodjele trebala bi se održati 27. januara 2022. godine, a kupci i podržavaoci ove kompanije ne mogu htjeti vidjeti nagrade s kojima će otići.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC's Metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC's Metagame

Vijesti