Sve o klađenju na Team Envy

Envy Gaming je kompanija za zabavu i eSport sa sjedištem u Sjevernom Teksasu. Envy Gaming se spojio sa OpTic Gaming 2021. kako bi formirao jedan od najpopularnijih eSports timova. Ovi timovi su OpTic Texas u Call of Duty ligi, Dallas Fuel u Overwatch ligi, najbolje rangirani Halo Championship Series, Valorant i Rocket League timovi. Svaki dan milioni obožavatelja gledaju kreatore igara i životnog stila kompanije na YouTubeu, Twitchu i drugim platformama društvenih medija.

Team Envy je osnovan 2007. godine sa iskusnim Call of Duty popisom. Mike Rufail, vlasnik i izvršni direktor, od tada je pretvorio organizaciju sa sjedištem u Dalasu u jedan od najvećih svjetskih eSports timova. Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Grey Television i pionir eSporta Hector Rodriguez su vlasnici Envy.

Sve o klađenju na Team Envy
O Team EnvyNajjače igre tima EnvyZašto je Team Envy popularan?Nagrade i rezultati tima EnvyNajbolji i popularni igrači Team EnvyGdje i kako se kladiti na Team Envy
O Team Envy

O Team Envy

Rufailu pomaže Ken Hersh, strateški investicijski partner koji posjeduje Hersh Interactive Group. Još jedan partner timu je profesionalni igrač pokera. Postoje neke dodatne investicije značajnih teksaških porodica, lokalnih investitora i nekih nacionalnih investitora. Team envy ima partnerstva sa velikim brendovima kao što su Acer's Predator Gaming, Corsair, Jack in the Box, Jack's Links i Acer's Predator gaming linija.

Igrači

Valorant spisak vodi generalni direktor, Talespin, pod pseudonimom Ronnie DuPree. Glavni trener tima je Chet Singh. Članovi tima su Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong i alias Victor. Austin Roberts, poznat i kao Crashies, i FNS, čije je puno ime Pujan Mehta, su njeni igrači.

Hector "H3CZ" Rodriguez, trenutni predsjednik OpTic Gaminga, je zadužen za Call of Duty. Seth "Scump" Abner vodi tim, a pomažu mu multi-FPS šampioni Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal i Brandon "Dashy" Otell.

Lunchbox i Jason Brown, trener, čine Team Halo Envy. Lucid, pravo ime Tom Wilson, službeno ime iGotUrPistola Justin Deese, Joey Taylor, alias TripPPeY, i Brad Laws, alias aPG su igrači.

Dallas Fuel također uključuje više igrača Overwatcha, koje nadgledaju Wolf i Clint Petrzelka kao menadžeri igrača. Članovi tima su Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim i Eui-Seok Lee, također poznat kao Neustrašivi. Hyeonseok "ChiYo" Han, Yeong-Han Kim, također poznat kao SP9RK1E, i Han-Been Choi, alias Hanbin, su ostali igrači. Postavu upotpunjuju Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang i Dong-Ha Kim, alias Doha.

Na listi Rocket lige nalaze se Nick "mist" Costello, također poznat kao Andreas Jordan, i Pierre Silfver, popularno Turbopolsa.
Seth Manfield je jedini predstavnik Team Envy u igrici Magic: The Gathering. U Super Smash Bros., Justin Hallet i Allias Wizzrobe predstavljaju Team Envy.

O Team Envy
Najjače igre tima Envy

Najjače igre tima Envy

Team Envy se takmiči, prenosi i stvara sadržaj za razne video igre. Franšiza ima eSport timovi u Rocket League, Call of Duty, Overwatch, Valorant i Super Smash Bros. Envy Gaming je Forbes proglasio osmom najvrjednijom eSport organizacijom na svijetu u 2019. godini.

Poziv dužnosti

Team Envy je možda najdugovječniji i najvidljiviji profesionalac Poziv dužnosti tim. Međutim, tim je nedavno imao dosta problema. Envy nije uspjela ponuditi postavu koja može dosljedno donositi trofeje kući, a istovremeno pruža dosljednost potrebnu za predstavljanje brenda. Ovo se može pripisati čestim promjenama u spisku igrača, kolektivnim neuspješnim performansama i gubitku cijenjenih igrača.

Halo

Kada Halo Infinite je predstavljen, Envy je bio jedan od devet franšiznih timova koji su ušli u ligu u njenom ponovnom rođenju. Svaki od devet timova dobio je svoju spartansku kožu i prepoznatljivu kožu oružja i amblem. Envy je ohrabrila fanove da kupe "ograničeno izdanje" kože njihovog tima.

Valorant

Envy, sjevernoamerička eSports organizacija, rebrendirala je svoju Valorant tim koji će se takmičiti pod OpTic Gaming bannerom. Tim je osvojio preko 250.000 dolara na turnirima tokom godina.

Rocket League

Nakon kupovine Northern Gaming linije 2017. pridružio se Team Envy Rocket League. Kompanija je objavila svoj popis 2018., ali se vratila 2020. nakon što ju je preuzeo Vanguard.

Najjače igre tima Envy
Zašto je Team Envy popularan?

Zašto je Team Envy popularan?

OpTic je osvojio 47 naslova i ima preko 24 miliona pratilaca na društvenim mrežama. OpTic Gaming se spojio sa Envy Gamingom 2021. godine, a H3CZ je postao član vlasničke grupe organizacije. OpTic Texas će se takmičiti u sezoni Call of Duty lige 2022., pokušavajući da povrati titulu koju je zaradio Dallas Empire 2020. godine.

Team Envy se takmiči u raznim eSport igrama, koje kockarima pružaju širok spektar opcija za klađenje. Najbolje stranice za klađenje Team Envy nude konkurentne kvote na trenutne i nadolazeće utakmice.

Team Envy je imao nekoliko odličnih sezona i nevjerovatna postignuća u brojnim eSport kategorijama. Smatraju se jednom od najuspješnijih eSports organizacija u CS: GO i Call of Duty istoriji. Tim je prvi sjevernoamerički eSports tim koji je proglašen prvakom Korea Overwatch Champions. Tim Envy također drži najdužu pobjedničku seriju u Overwatchovoj Guinnessovoj knjizi rekorda.

Zašto je Team Envy popularan?
Nagrade i rezultati tima Envy

Nagrade i rezultati tima Envy

Esportovi su trenutno nevjerovatno popularni u cijelom svijetu. Događaji uključuju najbolje eSports timove koji pružaju dobro iskustvo za najbolje igrače. Već postoje stotine velikih eSports događaja koji se održavaju širom svijeta, sa velikim nagradnim fondovima.

Ogroman i raznolik izbor eSport turnira leži u središtu industrije eSporta. Oni su srce koje kuca eSport industrije, postavljajući temelje za vrhunske eSports timske igre i esport klađenje. Esportski turniri su nekada bili mali događaji koji se održavaju lokalno. Sada, jedan turnir može vrijediti desetine miliona dolara.

Zapaženi rezultati

Call of Duty tim je osvojio CWL Championship 2016, gdje je dobio nagradu od 800.000 dolara. Takođe su osvojili MLG Online National Championship 2010. U CWL šampionatu 2017, tim je osvojio $200,000 tako što je završio na drugom mestu. Tim je također bio drugoplasirani u CWL Pro League Stage 2 Playoffs 2017, osvojivši $120,000. Tim je također bio vicešampion u tri velika navrata. To uključuje Call of Duty prvenstvo 2014 i 2013 i MLG Online National Championship 2010. Tokom godina, tim je osvojio preko 1,8 miliona dolara.

Halo tim je osvojio nevjerovatnih 200.000 dolara na Halo Svjetskom prvenstvu 2017., zauzevši drugo mjesto. Takođe su osvojili $100,000 na istom turniru 2018. Tim je osvojio HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season i UMG Daytona 2017. Takođe, Team Envy je osvojio HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016 , i HCS Pro League NA jesen 2016: Regularna sezona.

Ostali rezultati

Valorant je osvojio VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 i Cloud9 To The Skyes. Tim je osvojio £125,000 na VCT 2021: Stage 3 Masters- Berlin iste godine. Tim je završio treći na VCT 2021: North America Stage 3 Challengers Playoff, osvojivši 15.000 dolara.

Rocket League je imala brojne pobjede. Osvojio je WePlay Esports Invitational sa Rocket League- Sjeverna Amerika. Također su osvojili RLCS Sezona X-Proljeće: Lamborghini Open -NA Regionalni događaj 3 i RLCS sezona X- Zima: NA Regionalni događaj 2. Tim Envy je osvojio RLCS sezonu X- Jesen: NA Regionalni događaj 3. Bili su drugoplasirani u RLCS 2021-22- Jesen: NA Regionalni događaj 3- Fall Classic i Gfinity the United Kingdom Elite Series- Sezona 3.

Nagrade

  • The Game Awards 2015- igrač godine u eSportu
  • SXSW Gaming Awards 2016- Najvredniji esport tim
  • Nagrade eSports Industry Awards 2016- eSports tim godine
Nagrade i rezultati tima Envy
Najbolji i popularni igrači Team Envy

Najbolji i popularni igrači Team Envy

JKap

U Call of Dutyju tim predstavlja Jordan Kaplan. Amerikanac je rangiran na 193. mjestu u svijetu i 26. u SAD-u. Ovaj 28-godišnjak je osvojio skoro 400.000 dolara na 97 turnira. U ovim takmičenjima, Jordan ima 57,73% pobjeda.

Apatija

Još jedan poznati igrač Call of Duty u Team Envy je Brayan Zhelyazkov. U 71 takmičenju u kojima se takmičio, igrač ima stopu pobjeda od 54,44 posto. Kroz ova takmičenja, igrač je zaradio preko 300.000 dolara. On je rangiran na 253. mjestu u svijetu i 39. u Sjedinjenim Državama.

Happy

Vincent Schopenhauer je službeno ime igrača Valoranta porijeklom iz Francuske. Najbolji igrač je osvojio preko 400.000 dolara ukupnog nagradnog novca na preko 130 turnira. Trenutno je 310. u svijetu i 10. u svojoj zemlji. Ima 82,08 posto pobjeda na svim turnirima.

Atomic

U igri Rocked League, 18-godišnji igrač je veoma omiljen. Massimo Franceschi, puno ime igrača, imao je postotak pobjeda od 74,57 na 55 turnira. Kroz ove događaje zaradio je više od 100.000 dolara.

Najbolji i popularni igrači Team Envy
Gdje i kako se kladiti na Team Envy

Gdje i kako se kladiti na Team Envy

Loot.bet, Pixel.bet i 1xBet su među najboljim sajtovima za klađenje na eSport. Ove web stranice služe širokom spektru tržišnih segmenata za manje i značajne događaje Team Envy. Opcija ćaskanja uživo je obično dostupna tokom prijenosa uživo, a čitanje primjedbi drugih ljudi može pokazati šta drugi misle o učinku tima i trenutnom stanju tima. Ove stranice se preporučuju za Valorant klađenje, Halo, Rocket League i druge aktivnosti.

Koja je najbolja strategija klađenja na Team Envy?

Prije nego što igrači počnu da se klade na Team Envy, obično je razumno odrediti budžet i znati koliko su spremni potrošiti. Od ključne je važnosti uplatiti samo iznose koje je lako izgubiti jer će neke opklade biti stavljene na opklade za koje je malo vjerovatno da će dobiti.

Gledanje prethodnih mečeva Team Envy je odličan način da se upoznate sa timom. Pomaže u određivanju koje eSportske igre oni su izvrsni i gdje igrači mogu pronaći bolje mogućnosti klađenja. Ovo je takođe odličan pristup upoznavanju pojedinačnih igrača i njihovog doprinosa ukupnom učinku tima.

Od ključne je važnosti provjeriti dostupna tržišta klađenja na više eSport kladionica u zavisnosti od eSport igrica na koje igrači žele da se klade. Ovo omogućava da se plasiraju opklade za koje je veća verovatnoća da će dobiti. Pobjednici utakmica, pobjednici rundi i ukupni pobjednici su najčešća tržišta eSporta koja bi novopridošlice trebali uzeti u obzir.

Konačne ili buduće opklade, hendikep opklade, opklade na više/manje, opklade na par-nepar, hendikepe i hedge opklade su neka od drugih tržišta klađenja. Dok su brojni Sajtovi za klađenje na eSport, obično je dobra ideja istražiti područja koja su vam poznata.

Gdje i kako se kladiti na Team Envy