Sve o FIFA Betting Odds

Ako već neko vrijeme igrate video igrice ili ste upoznati sa sportskim simulacijskim video igrama, onda vjerojatno znate što je FIFA. FIFA je vjerovatno najpopularnija sportska simulacija, sa stotinama hiljada igrača koji redovno igraju igru.

Zbog ogromne popularnosti FIFA video igre, mnoge online kladionice su sada počele da nude tržišta klađenja za FIFA esports događaje. Ako želite da se bavite FIFA klađenjem, onda imate sreće. Evo našeg kompletnog vodiča o jednom od najvažnijih uslova klađenja za FIFA klađenje, FIFA kvotama za klađenje.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o FIFA kvotama za klađenje

Kad počneš ulazak u FIFA klađenje, jedna od prvih stvari koje biste trebali naučiti je kako čitati FIFA kvote za klađenje. Iako postoji mnoštvo drugih uslova za klađenje koje biste također trebali znati, početnici moraju naučiti više o FIFA kvotama klađenja prije svega.

Ako ste kladioničar početnik s dobrim znanjem o FIFA kvotama za klađenje, vaše šanse za uspjeh će biti mnogo veće. Međutim, čak i ako znate sve o drugim uslovima klađenja, ali ne znate ništa o FIFA kvotama za klađenje, nećete to učiniti dobro u klađenju.

Stvar je u tome da je klađenje malo komplikovanije nego što mislite. Kada napravite nekoliko svojih prvih opklada na FIFA-u web stranica za klađenje na esport, primijetit ćete da zauzvrat ne dobijate isti postotak iznosa vašeg klađenja. Možete dobiti 20 USD za klađenje 100 USD na jednu opkladu, a možda ćete dobiti 35 USD na neku drugu opkladu.

Dobivanje različitih iznosa prinosa na različite opklade jedan je od najzbunjujućih aspekata klađenja za početnike. Međutim, upravo to objašnjavaju FIFA kvote za klađenje. FIFA kvote vam također govore još jednu važnu informaciju, koja je objašnjena u sljedećem odjeljku.

Objašnjene kvote za FIFA Esports klađenje

Kada naučite kako čitati FIFA esports kvote, možete izdvojiti dvije najvažnije informacije o opkladi. Ove dvije informacije uključuju tačan iznos povrata koji ćete dobiti za klađenje na određeni iznos i šanse da se ishod na koji se kladite zaista dogodi.

Zašto su važni? To su dva elementa koja će vam pomoći da odlučite da li je klađenje na određeni ishod vrijedno rizika za vas. Recimo da je utakmica za a FIFA turnir se trenutno dešava, a vi odlučujete da li se isplati ili ne kladiti se na pobjedu igrača A u utakmici.

Planirate da se kladite na 100$, a dok gledate kvote, shvatate da ćete dobiti oko 80$ za pobedu u opkladi, što dovodi do ukupnog povrata na 180$.

Dok upoređujete šanse da igrač A dobije meč sa pobedom igrača B, takođe shvatate da su šanse da igrač A pobedi prilično visoke u poređenju sa igračem B. Sa svim ovim informacijama, odlučujete da je klađenje na pobedu igrača A u meču vredno rizika za vas.

Vrste FIFA kvota za klađenje

Sada znate da će vam FIFA kvote reći koliki ćete povraćaj dobiti i šanse da se ishod na koji se kladite zaista desi. Međutim, ne možete izvući ove informacije iz kvota klađenja bez učenja kako čitati kvote klađenja.

Metoda za čitanje klađenja je malo drugačija u zavisnosti od neparnog formata koji se koristi za predstavljanje kvota. Postoje tri glavna tipa formata koji se koriste za FIFA kvote za klađenje.

Decimalne kvote

Prvi i vjerovatno i najveći uobičajena vrsta kvota za klađenje koje se koriste za FIFA klađenje su decimalne kvote. Decimalni format koristi broj sa decimalom, koji predstavlja tačan višekratnik iznosa klađenja koji ćete dobiti zauzvrat.

Ako se kladite na 200$ sa kvotom 3.3, pomnožite 200 sa 3.3 i dobićete povrat, koji u ovom slučaju iznosi 660$. S obzirom da zauzvrat dobijate više od dvostruko veći iznos klađenja, kvota 3.3 vam takođe govori da se neće desiti takav ishod.

Fractional Odds

Sljedeća najčešća vrsta FIFA kvota za klađenje je razlomka. U frakcijskim kvotama, sve kvote su izražene u razlomku kao što je 5/2 ili 3/2, pri čemu drugi broj predstavlja iznos na koji se kladite, a prvi broj predstavlja iznos koji dobijate zauzvrat.

Sa kvotom 3/2, dobijate povrat od 3$ za klađenje 2$, ili ako uložite 100$, dobićete 150$ zauzvrat. Budući da ovaj povrat nije veći od dvostrukog iznosa opklade, šanse da se ovaj ishod dogodi su vrlo velike.

American Odds

Postoji mala mogućnost da naiđete na platforme koje izražavaju kvote klađenja u američkom formatu. U ovoj vrsti formata, kvote se izražavaju pomoću broja sa pozitivnim ili negativnim predznakom.

Ako se kladite na ishod sa kvotom od -180, moraćete da se kladite na $180 da biste osvojili $100 ili $90 da biste osvojili $50. S druge strane, ako se kladite na ishod sa kvotom +180, dobićete 180$ za klađenje 100$ ili 90$ za klađenje 50$.

Gdje pronaći najbolje kvote za FIFA Esports

Ono što se tiče FIFA kvota za klađenje je da svaka stranica ima različite kvote za isti ishod. Iako se na određenom nivou slažu, postoje male razlike. Na primjer, ako razmišljate da se kladite na 200 USD, možda ćete dobiti povrat od 300 USD na jednoj stranici, a možda ćete dobiti 330 USD na nekoj drugoj platformi po istom ishodu.

Iako razlika nije tolika, nema potrebe ići na niži prinos. Neke platforme imaju loše kvote, što vam može dati povrat od čak 250 dolara na isti ishod.

Iz tog razloga, uvijek biste trebali birati platforme s najboljim FIFA kvotama. Da biste pronašli najbolje FIFA kvote, možete provjeriti nekoliko stranica i uporediti kvote koje nude, a zatim odabrati onaj s najboljim kvotama. Međutim, lakši način je odjava esportranker.com, platforma koja pregledava stranice za klađenje prema nekoliko metrika, uključujući kvote za klađenje.

Najbolje FIFA kvote za klađenje uživo

Zamislite da gledate esport meč za FIFA uživo i kladite se na tu utakmicu dok gledate kako se utakmica odvija. Pa, to zapravo možete učiniti koristeći vrstu klađenja koja se zove klađenje uživo.

Kako utakmica napreduje, vjerovatnoća da će se određeni ishodi desiti se mijenja svaki minut ili tako. Iz tog razloga, kvote za klađenje uživo se stalno ažuriraju, koje se nazivaju kvote za klađenje uživo. U ovom slučaju, oni se zovu live FIFA kvote za klađenje.

Prednost pažljivog praćenja FIFA kvota za klađenje uživo je u tome što postoji mogućnost da naiđete na kvote koje nude pristojan prinos uz vrlo niske rizike.

Da biste identificirali ove mogućnosti, morate imati značajno iskustvo na FIFA esport sceni, tako da znate kako se FIFA utakmice igraju. Međutim, čak i ako niste toliko iskusni, trebali biste provjeriti kvote za klađenje uživo jer možete pronaći prilike niskog rizika.

Kladite se na FIFA-u sa pravim novcem

Ništa nije uzbudljivije od klađenja sa pravim novcem. Kada je vaš novac na kocki, uzbuđenje je na drugom nivou, a svaki drugi osjećaj je uzbudljiv. Na sreću, možete se kladiti na FIFA esports utakmice koristeći pravi novac.

Da biste se kladili na FIFA-u sa pravim novcem, morat ćete pronaći platformu koja nudi tržišta klađenja za FIFA esports. Na sreću, ima ih dosta na internetu. Jednom kada odaberete platformu i prijavite se, jednostavno napraviti depozite a zatim iskoristite te depozite za klađenje na FIFA esports. Ne zaboravite da pogledate kvote klađenja pre nego što položite opkladu.

Klađenje sa pravim novcem na FIFA nije za svakoga. Ako i sami niste iskusni igrač FIFA-e ili ako niste dobri u predviđanju ishoda za FIFA-u esports događaji, klađenje na FIFA-u sa pravim novcem možda nije za vas. Međutim, nema štete u pokušaju s malim količinama.

FAQs

Koje su FIFA kvote za klađenje?

FIFA kvote za klađenje su termin u klađenju koji se koristi za izražavanje vjerovatnoće ishoda i iznosa povrata koji kladioničari dobijaju za klađenje na određeni iznos.

Da li je legalno kladiti se na FIFA-u sa pravim novcem?

Uglavnom je potpuno legalno kladiti se na FIFA-u pravim novcem. Međutim, morate biti stariji od zakonskih godina za klađenje i koristiti licencirane i regulirane platforme. Također je najbolje provjeriti zakone svoje zemlje prije klađenja na FIFA-u sa pravim novcem.

Gdje se mogu kladiti na FIFA-u sa pravim novcem?

Na internetu postoji mnogo platformi koje nude tržišta klađenja za FIFA esports. Možete koristiti ove platforme za klađenje na FIFA-u sa pravim novcem.

Da li su kvote za klađenje uživo na FIFA bolje?

Ako znate kako se odvijaju utakmice za FIFA-u i pratite FIFA esport više od godinu dana, možete pronaći neke nevjerovatne prilike s FIFA kvotama za klađenje uživo. Dakle, da, kvote za FIFA klađenje uživo su bolje u nekim slučajevima.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević