Vijesti

February 13, 2024

Uzgoj Astegona: Savjeti i kombinacije za rijetke prijatelje Palworlda

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Astegon je jedan od najrjeđih prijatelja u kasnoj igri u cijelom Palworldu. Uzgoj astegona može biti izazovan, ali uz odgovarajuće znanje, možete ga imati u svojoj bazi mnogo ranije nego da ga uhvatite u divljini.

Uzgoj Astegona: Savjeti i kombinacije za rijetke prijatelje Palworlda

Razumijevanje Palworld uzgoja

Uzgoj u Palworldu može biti komplikovan. Kada su oba roditelja ista vrsta Pal, dobićete trećinu te vrste. Međutim, uzgoj prijatelja dviju različitih vrsta rezultira nasumičnim, ali fiksnim potomstvom.

Uzgoj Astegona

Da biste uzgajali Astegon, ne morate imati Astegon u svom Palboxu. Ključno je znati pravu kombinaciju. Najbolja kombinacija za uzgoj za Astegon je Cryolinx i Helzephyr, koji se mogu nabaviti prilično usred igre.

  • Helzephyr: Ovaj prijatelj tamnog elementa može se naći u blizini teleportacijske tačke Cinnamoth Forest. Donesite Pals tipa Zmaja i Mega i Giga sfere da ga uspješno uhvatite.
  • Cryolinx: Potražite Cryolinx u Astralnim planinama na nivoima 29-32. Budite spremni sa oklopom otpornim na hladnoću i prijateljima tipa vatre da ga uhvatite.

Evo primjera staze uzgoja:

Druge uzgojne kombinacije

Iako je Astegon težak prijatelj za uzgoj, postoje i druge dostupne kombinacije za uzgoj koje vam mogu dati Astegon jaje. Neke od ovih kombinacija uključuju:

  • Cryolinx i Lyleen
  • Helzephyr i Orserk
  • Astegon i Suzaku
  • Relaxaurus i Astegon
  • Pyrin Noct i Shadowbeak

Imajte na umu da ove kombinacije mogu zahtijevati relativno rijetke prijatelje ili još veće rijetkost prijatelje poput Necromusa.

Izležavanje Astegonskog jajeta

Jaje iz kojeg će se izleći Astegon je Veliko zmajevo jaje, čije inkubiranje traje dugo. Ako ne želite da čekate, uverite se da znate kako da ubrzate inkubaciju jaja.

Zapamtite, uz prave kombinacije uzgoja i strpljenja, možete dodati Astegon u svoju bazu Palworld i uživati ​​u njegovoj rijetkosti i moći.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti