Vijesti

February 12, 2024

Spasiti 20 nestalih osoba u Personi 3 Reload and Rewards

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Persona 3 Reload, postoji 20 nestalih osoba koje trebate pronaći od jula do januara. Ove osobe su zarobljene u tamnici zvanoj Tartarus, a vaša je misija da ih spasite.

Spasiti 20 nestalih osoba u Personi 3 Reload and Rewards

Da biste locirali nestale osobe, morate pronaći pod na kojem se nalaze i komunicirati s njima. Kada ih pronađete, imate dvije mogućnosti: možete ih ili ispratiti s poda, poslati ih nazad na početak Tartarusa, ili da ih neko pokupi kako biste mogli nastaviti istraživanje.

Da biste preuzeli nagradu za pronalazak nestale osobe, posjetite policijsku stanicu nakon što ste spasili jednu od glavnih osoba u Tartaru. Po ulasku u trgovinu, dobit ćete nagrade bez kupovine. Međutim, važno je znati gdje i kada pronaći svaku nestalu osobu.

Ako želite da minimizirate svoja putovanja u Tartarus, preporučuje se da pretposljednji dan prije svakog roka tražite nestale osobe. Iako se to može činiti kao odvod, nagrade koje dobijete za izvršavanje ovih zadataka su vrijedne truda.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti