Vijesti

February 12, 2024

Savladajte umjetnost lova i valjenja jaja u Palworldu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite da povećate svoju kolekciju prijatelja u Palworldu, sakupljanje i valenje jaja je odličan način da to učinite. Međutim, pronalaženje ovih jaja može biti izazov. U ovom vodiču ćemo vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne za lociranje i izleženje jaja u Palworldu.

Savladajte umjetnost lova i valjenja jaja u Palworldu

Vrste jaja

U Palworldu postoji nekoliko vrsta jaja koje možete pronaći:

  • Common Eggs
  • Dark Eggs
  • Dragon Eggs
  • Rocky Eggs
  • Električna jaja
  • Scorching Eggs
  • Frozen Eggs
  • Verdant Eggs
  • Vlažna jaja

Svaka vrsta jaja ima svoje jedinstvene karakteristike i moguće prijatelje koji se iz njih mogu izleći.

Gdje pronaći jaja

Jaja se mogu naći na raznim lokacijama širom Palworlda, a do sada ih je identifikovano preko 100. Međutim, pojava jaja na ovim lokacijama je nasumična i rotira, što otežava predviđanje gdje će se svaka vrsta jaja naći. Neke od najboljih lokacija za traženje jaja uključuju rubove litica i vrhove velikih stijena. Ako ne naiđete na jaje, postoji šansa da umjesto toga nađete Lifmunk Lifmunk ili škrinju.

Vrsta jajeta koje ćete pronaći zavisi i od bioma koji istražujete. Na primjer, vjerovatnije je da ćete pronaći zelena jaja u gaju bambusa, užarena jaja u pustinjama ili vulkanu i smrznuta jaja u snježnim područjima.

Hatching Eggs

Da biste izlegli jaja u Palworldu, trebat će vam inkubator. Nakon dostizanja nivoa sedam, možete otključati inkubator sa sedmog nivoa na kartici tehnologije. Da biste napravili inkubator, trebat će vam 10 fragmenata paldijuma, pet tkanina, 30 kamena i dva dijela drevne civilizacije. Nakon što imate inkubator, tajmer u stvarnom svijetu će vam pokazati koliko dugo trebate čekati da se jaje izleže.

Breeding Pals

Drugi način nabavke jaja u Palworldu je uzgoj Pals-a. Da biste otključali sposobnost razmnožavanja, morate dostići nivo 19 i otključati mješovitu farmu u stablu tehnologije. Za izgradnju mješovite farme potrebno je 100 drva, 20 kamena i 50 vlakana.

Zaključak

Sada kada imate sve potrebne informacije o jajima Palworld i gdje ih pronaći, možete početi prikupljati i valiti jaja kako biste proširili svoju kolekciju prijatelja. Srećan lov!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti