Vijesti

February 14, 2024

Savladajte trgovinu opijumom Blue Lotus u lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Blue Lotus Opium je vrijedna roba u igri Skull and Bones, koja nudi i finansijsku dobit i sramotu. Ako želite da počnete da zarađujete od ove trgovine, evo šta trebate znati.

Savladajte trgovinu opijumom Blue Lotus u lobanji i kostima

Dobivanje opijuma Blue Lotus

Da biste nabavili opijum Plavog lotosa u Lobanji i kostima, morat ćete ga sami napraviti. Prvo, morate otključati Laboratoriju na Kormilu u Telok Penjarah. To se može postići dostizanjem određenog ranga Infamy i dovršavanjem dijela Spurlockove glavne misije. Jednom otključan, možete nabaviti Poppy iz Mreže snabdevanja.

Izrada opijuma Blue Lotus

Nakon što nabavite Poppy, odnesite ga u laboratoriju u skrovištu za krijumčare u Telok Penjarah. Osigurajte radnicima mak, i za malu naknadu, oni će izraditi Blue Lotus Opium. Za izradu svake serije potrebno je 15 sekundi.

Korištenje opijuma Blue Lotus

Blue Lotus Opium se može prodati putem Registra narudžbi za komade od osam. Aktivirajte narudžbu za Blue Lotus Opium u Registru narudžbi i isporučite kompletnu pošiljku kupcu. Budite spremni braniti svoju robu od nevaljanih brodova koji bi ih mogli pokušati ukrasti.

Zapamtite, trgovina Plavim Lotusom Opijumom Lobanjama i kostima može biti unosna, ali također dolazi sa rizicima. Planirajte svoju strategiju mudro i ubirajte plodove.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti