Vijesti

February 15, 2024

Savladajte potrese Zemlje u potrazi za WoW Classic i WoW Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Tremor Zemlje se smatra jednim od najtežih zadataka u World of Warcraft Classicu. Iako nudi izuzetne nagrade, kao što je Blazewind Breastplate sa +23 agilnosti, završetak ove misije nije lak podvig.

Savladajte potrese Zemlje u potrazi za WoW Classic i WoW Season of Discovery

Nivo težine

Ako pokušate Tremors of the Earth tokom druge faze sezone otkrića, otkrit ćete da je dizajniran za igrače koji guraju nivo 50. Međutim, ograničenje nivoa u drugoj fazi je 40, što ga čini izazovnim završiti bez kvalifikovane grupe pet igrača.

Prvi dio: Pronalaženje šefa Tho'gruna

Da biste započeli potragu Tremors of the Earth, morate prikupiti Znak Zemlje. Pobijediti Boss Tho'grun, NPC koji luta Badlands, ključ je za dobivanje ovog predmeta. Iako pronalaženje šefa Tho'gruna može biti teško zbog njegove nepredvidive lokacije, potraga u vašem dnevniku povećava vaše šanse da ga sretnete. Nakon što pobijedite šefa Tho'gruna, opljačkajte Znak Zemlje i vratite se Gareku da završite prvi dio misije.

Drugi dio: Hematus i Blacklash

Nakon što uključite znak Zemlje, dobit ćete sljedeći cilj: pronaći i pobijediti dva crna zmaja, Hematusa i Blacklasha. Prije nego što ih uključite, morate aktivirati tri stuba koja se nalaze u Badlands. Ovi stubovi otključavaju pristup zmajevima. Važno je napomenuti da su Hematus i Blacklash neprijatelji 50. nivoa, tako da je sastavljanje grupe neophodno. Preporučuje se dobro zaokružen tim sa jakim DPS igračima, tenk i iscjelitelj. Nakon što pobijedite zmajeve, opljačkajte njihove leševe za Lance Hematusa i Blacklashove vezice, koje ćete morati vratiti Gareku.

Zaključak

Dovršavanje Tremora Zemlje je izazovan zadatak koji zahtijeva pažljivo planiranje i koordinaciju. Međutim, nagrade, posebno željeni Blazewind Breastplate, čine ga vrijednim. Ako ste spremni za izazov, okupite vještu grupu i krenite u ovu epsku potragu u WoW Classic i WoW Season of Discovery.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti