Vijesti

October 27, 2023

Pripremite se za GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

GranBlue Fantasy Versus Rising online beta je prilika za igrače da testiraju nove promjene na likovima i ide ispred datuma izlaska Granblue Fantasy Versus Rising. Evo šta znamo o beta verziji i kako možete dobiti pristup igri rano kroz ovu probnu verziju.

Pripremite se za GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Dolazi druga beta verzija za GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising se bliži datumu izlaska krajem novembra. Međutim, igrači ne moraju čekati do tada da bi igrali igru. Uskoro počinje drugi beta period, sa više opcija za igranje.

Druga beta za GranBlue Fantasy Versus Rising će se održati od 9. do 12. novembra. Ovog puta, beta će biti šira i čak će uključivati ​​crossplay. Igrači mogu testirati igru ​​na PlayStation 4 i 5, kao i na Steamu. Bit će otključano 26 likova, što će igračima omogućiti da isprobaju veći dio glumačke ekipe.

Osim utakmica na mreži, igrači će također imati pristup režimu treninga i mini igricama u Grand Bruise Legends. Ova konačna beta verzija će pružiti sjajnu priliku da se upoznate sa likovima prije potpunog izdanja.

Prva GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Prva GranBlue Fantasy Versus Rising online beta bila je zatvorena beta, a predregistracija je otvorena u junu na službenoj stranici. Beta verzija je održana od 28. do 30. jula, dajući igračima priliku da isprobaju novi naslov.

Ako ste zainteresovani da vidite kako se igra poredi sa igranjem na profesionalnom nivou, već su postojali turniri sa profesionalnim igračima koji se takmiče u otvorenoj beta verziji. Ovi turniri pružaju uvid u ravnotežu igre za takmičarski način igranja.

GranBlue Fantasy Versus Rising je dugo očekivan kao nastavak jedne od najboljih anime borbenih igara. Uz Arc System Works na čelu, možemo očekivati ​​još jedan fantastičan naslov u seriji.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti