Vijesti

October 30, 2023

Predstavljamo Titan Battles: Novi izazov u Mortal Kombatu 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Uvod

Mortal Kombat 1 je nedavno predstavio dugo očekivani način igre pod nazivom Titan Battles. Ovaj novi dodatak je spominjan od prvog izdanja igre, ali je nedostajao do sada.

Predstavljamo Titan Battles: Novi izazov u Mortal Kombatu 1

Šta su Titan Battles?

Titan bitke su izazovna vrsta invazije u Mortal Kombatu 1. One se odvijaju u posebno dizajniranoj areni koja je tema piramide. Ove bitke nude teži izazov u odnosu na druge invazije u igri.

Nagrade i napredak

Prva velika bitka Titana uključuje Baraka i Cyraxa kao protivnike. Uspješno dovršenje ove bitke u zadanom vremenskom okviru nagradit će igrače ekskluzivnom kožom. Uz to, sljedeća bitka Titana protiv generala Shaoa obećava nove nagrade.

Solo sadržaj i takmičarska igra

Uvođenje MK 1 Titan Battles pruža igračima zanimljiviji solo sadržaj. Međutim, za konkurentne igrače, uzbuđenje tek počinje. Mortal Kombat Pro takmičenje je nedavno počelo, a u narednim mjesecima očekuju se intenzivni kvalifikacioni događaji.

Zaključak

Uz dodatak Titan Battlesa, Mortal Kombat 1 nudi novi i izazovan način igre u kojem igrači mogu uživati. Bilo da više volite solo sadržaj ili takmičarsku igru, za svakoga ima ponešto. Ne propustite priliku da testirate svoje vještine i zaradite ekskluzivne nagrade!

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs

Vijesti