Vijesti

February 14, 2024

Postizanje nivoa 100 u posljednjoj epohi: izazovno putovanje s velikim nagradama

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Pitate se koji je maksimalni nivo u popularnom ARPG-u, Last Epoch? Ako tek treba da počnete svoju avanturu, možda ćete želeti da znate najviši nivo igre kako biste razumeli koliko će vam trebati da meljete – a evo odgovora.

Postizanje nivoa 100 u posljednjoj epohi: izazovno putovanje s velikim nagradama

Maksimalni nivo

U prošloj epohi, maksimalni nivo koji možete dostići je 100. Međutim, važno je napomenuti da se ovo odnosi samo na osnovni nivo, a ne na nivo veštine ili master klase. Nivo vještine je ograničen na 20, ali ograničenje se može povećati s određenim dodacima za opremu.

Prednosti podizanja nivoa

Kako napredujete kroz osnovne nivoe, dobit ćete nekoliko pogodnosti koje će vam pomoći na vašem putovanju do nivoa 100:

  • Dobijte +5 bodova zdravlja i +1 poen zdravlja na korištenje napitaka po nivou
  • Primite jedan pasivni bod na svakom nivou nakon trećeg nivoa
  • Otključajte dodatne utore za specijalizaciju za vještine na nivou tri, devet, 19, 34 i 49
  • Otključajte pasivne vještine ovisno o vašoj klasi

Grind do nivoa 100

Dostizanje nivoa 100 u Last Epoch nije lak zadatak. Iako se početni nivoi možda neće činiti kao veliki grind, težina se značajno povećava kako se približavate završnoj igri. Igrači koji su uspjeli pobijediti igru ​​slažu se da je potrebno mnogo više rada da se dođe od nivoa 80 do 100 nego da se postigne nivo 80 od početka. Stoga, budite spremni da uložite znatnu količinu vremena i strpljenja ako želite da postignete maksimalni nivo Last Epoch.

Vrijeme da se postigne nivo 100

Količina vremena potrebnog za dostizanje nivoa 100 u posljednjoj epohi varira ovisno o građi vašeg lika. Neki igrači su postigli ovaj podvig za samo nedelju dana, dok će drugima možda trebati meseci da postignu isti cilj. Da biste brzo napredovali, fokusirajte se na dovršavanje zadataka za otključavanje novih područja i šefova, porazite mafije kad god je to moguće i komunicirajte sa Experience Shrines. Međutim, ne zaboravite da uživate u svom putovanju do nivoa 100, jer je samo iskustvo najvažniji aspekt.

Zaključak

U zaključku, maksimalni nivo u Posljednjoj epohi je 100. Iako napor da se postigne ovaj nivo može biti izazovan, prednosti i nagrade na tom putu čine to vrijednim trudom. Bilo da postignete nivo 100 za sedmicu ili mjeseci, ne zaboravite uživati ​​u procesu i uživati ​​u osjećaju postignuća kada konačno postignete svoj cilj.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024
2024-05-09

Zvenov hrabar potez: Pridruživanje Dignitasu za LCS Summer Split 2024

Vijesti