Vijesti

February 13, 2024

Otkrijte Zmajevu pozadinu u Lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako ste naišli na mapu blaga koja vas vodi do Zmajevih leđa u Lobanji i kostima, možda se pitate gdje se tačno ovo mjesto nalazi. Srećom, bliže je nego što mislite. Evo vodiča kako pronaći Dragon's Back u igri.

Otkrijte Zmajevu pozadinu u Lobanji i kostima

Lokacija

Zmajeva leđa je ispostava koja se nalazi na sjeverozapadnom ostrvu u regiji Mjesečeva ostrva. Da biste do njega došli iz Saint-Anne, zaplovite u smjeru sjeverozapada, prolazeći kroz veliko ostrvo dok ne stignete do obale Angaya. Odatle nastavite prema sjeverozapadu dok ne stignete na Mjesečeva ostrva.

Otkrivanje predstraže

Kada stignete do Mjesečevih ostrva, naći ćete Zmajeva leđa na istočnoj strani najvećeg ostrva u ovoj oblasti. Potražite Neotkriven upitnik na lokaciji, kao što je slučaj sa bilo kojom točkom od interesa (POI) u Lobanji i kostima. Plovite blizu oznake i iskrcajte se sa svog broda da uđete u ispostavu.

Stvari od interesa

Osim lova na blago naznačeno na vašoj karti, postoji nekoliko drugih aktivnosti kojima se možete baviti na predstraži Zmajeva leđa.

  • Ungwana Merchant: U blizini vašeg broda, naći ćete Ungwana trgovca koji prodaje hranu i nacrte za vatreni dugi pištolj I i sanduk bombe. Osim toga, nudi ugovor We Seek Warriors ako ste zainteresirani za preuzimanje zadataka.
  • Pirate Camp: Ako krenete lijevo od mjesta gdje ste prvi put kročili na ostrvo, naići ćete na gusarski kamp. Ovdje prodavač prodaje razne kozmetičke artikle i potrepštine za popunu zaliha vašeg broda.
  • Pirate's Bonfire: S druge strane, ako krenete desno i upustite se dublje u ostrvo, naći ćete gusarsku lomaču. Korištenje ove vatre će vam dati povećanje izdržljivosti.
  • Fara Camp: Iza Gusarske vatre, nalazi se kamp Fara. Kod vođe kampa možete kupiti kozmetiku i odjeću Kapetana na temu Fara, kao i dodatne potrepštine za vaš brod.

Ne zaboravite da maksimalno iskoristite svoju posjetu predstraži Dragon's Back tako što ćete istražiti sve dostupne opcije i uživati ​​u jedinstvenim iskustvima koje nudi!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti