Vijesti

February 16, 2024

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukit Candi u Lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Bukit Candi je skrivena ispostava u Istočnoj Indiji, poznata po svojim blagom i pogodnom mjestu za brzo putovanje. U ovom vodiču ćemo vam pokazati kako da locirate ovu ispostavu i šta možete očekivati ​​da ćete tamo pronaći.

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukit Candi u Lobanji i kostima

Otkrivanje Telok Penjarah

Da biste pristupili Bukit Candi, prvo morate otkriti Telok Penjarah, drugo glavno središte u Lobanji i kostima nakon Saint-Anne. Preživite podmukla mora i prijeteće brodove kako biste stigli do Istočne Indije, gdje se nalazi Telok Penjarah.

Navigacija do Bukit Candi

Nakon što otključate Telok Penjarah, isplovite odatle i idite na sjever duž zapadne obale regije. Dok plovite, pripazite na bove koje označavaju ulaz u sigurnosnu zonu. Bukit Candi se nalazi na pola puta ove rute.

Istražujući Bukit Candi

Iako male veličine, Bukit Candi nudi neke vrijedne resurse. Možete upoznati Rempah Warrior-a koji prodaje razne proizvode, uključujući nacrt Mons Meg I Ship Weapon, kozmetiku i hranu. Osim toga, postoji keš memorija sa stavkama kao što su kompleti za popravak.

Zaključak

Pronalaženje ispostave Bukit Candi u Lobanji i kostima može zahtijevati malo truda, ali nagrade su vrijedne toga. Posjetite ovaj skriveni dragulj da se opskrbite vrijednim zalihama i iskusite pogodno mjesto za brzo putovanje. Sretno jedrenje!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti