Vijesti

February 12, 2024

Oslobodite razorne napade runom Shadowflame u World of Warcraft Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U drugoj fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery, Warlocks su dobili pristup novoj i moćnoj Runi pod nazivom Shadowflame. Ova runa, zajedno sa ostalim runama za oštećenje, učinila je Warlocks još strašnijim.

Oslobodite razorne napade runom Shadowflame u World of Warcraft Classic Season of Discovery

Dobivanje Rune plamena sjene

Da bi dobili Runu plamena sjene, čarobnjaci moraju otputovati do provalije Shadowbreak u jugoistočnom dijelu Desolacea. Tamo će pronaći oltar s kojim trebaju komunicirati. Da bi aktivirali Oltar, Warlocks moraju baciti čaroliju Shadow Ward na njega. Međutim, važno je napomenuti da će Oltar odvoditi štetu od sjene sa Warlocka dok kanališu čaroliju. Razbijanje Shadow Ward-a ili iscjeljenje tokom interakcije će prekinuti ritual.

Preporučljivo je da Warlocks dovedu zabavu sa sobom, jer Oltar čuvaju mafije visokog nivoa. Kada se čarolija kanaliziranja završi, pojavit će se elitni demon 38. nivoa po imenu Zavodnica Ceeyna. Čarobnjaci moraju pobijediti ovog demona i opljačkati njegovo tijelo da bi dobili Runu plamena sjene.

Moć plamena sjene

Shadowflame je trenutno bačena Warlock Rune koja oslobađa konus oštećenja od sjene i vatre ispred Warlocka. Ova runa, u kombinaciji sa snažnim oštećenjima kućnih ljubimaca i čarolijama Damage over Time (DoT), dodatno poboljšava Warlockovu rafalnu štetu i mogućnosti područja djelovanja.

Warlocks, koji imaju ograničene borbene mogućnosti kratkog dometa, mogu koristiti Shadowflame da se efikasno nose s neprijateljima koji se previše približe. Služi kao vrijedan alat za održavanje udaljenosti i nanošenje značajne štete.

Uz dodatak Rune Shadowflame, Warlocks u World of Warcraft Classic Season of Discovery postali su još strašniji. Ovladavanje ovom Runom omogućit će Warlockima da pokrenu razorne napade i dominiraju svojim neprijateljima.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti