Vijesti

February 14, 2024

Optimizirajte uzgoj rude mitrila u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ruda mitrila je vrijedan resurs u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery. Može se naći u raznim zonama koje su popularne za izravnavanje. U ovom članku ćemo razgovarati o najboljim lokacijama za uzgoj rude mitrila i dati nekoliko savjeta za maksimiziranje efikasnosti rudarenja.

Optimizirajte uzgoj rude mitrila u WoW Classic Season of Discovery

Nivo Range

Mitrilna ruda se može pojaviti u zonama s rasponom nivoa od približno 30 do 50. Ove zone obično imaju zadatke dostupne unutar tog raspona nivoa i također sadrže depozite rude mitril.

Zahtjevi rudarske vještine

Da biste prikupili rudu mitril, potrebna vam je vještina rudarenja od 175. Ovaj resurs se koristi u nekoliko recepata srednjeg do vrhunskog kovačkog rada. Bilo da se bavite duo zanimanja rudarstvo/kovač ili planirate prodati svoju rudu na aukcijskoj kući, postoji mnogo mjesta širom Azerotha gdje možete uzgajati rudu mitril.

Najbolje poljoprivredne lokacije

Najgušće pronađene zone za rudu Mitrila su Zaleđe, Stranglethorn Vale, Desolace, Tanaris i Felwood. Ove zone imaju čvorove rude mitrila razasute po cijelom prostoru. Preporučujemo da provedete što je moguće više vremena u ovim zonama i napravite spiralne rotacije u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru kroz svaku od njih.

Najveća žarišta za rudu Mitrila su Skull Rock u Zaleđu i Manorroc Coven u Desolaceu. Ove lokacije vrijedi posjećivati, čak i ako samo želite ubiti vrijeme nakon dostizanja nivoa 40.

Niveliranje i rudarenje

Budući da se ruda mitrila može naći u mnogim zonama u kojima ćete se nivelirati tokom druge faze WoW Classic Season of Discovery, važno je imati dovoljno visoku vještinu rudarenja da biste je prikupili. Preporučujemo da nivo rudarskih vještina što je više moguće prije niveliranja moći kako biste osigurali da ne propustite priliku da prikupite rudu Mithril dok nivelirate svoj lik.

Zaključak

Ruda mitrila je vrijedan resurs koji se može naći u raznim zonama u WoW Classicu. Usmjeravanjem svojih poljoprivrednih napora na preporučene lokacije i osiguravanjem da je vaša vještina rudarenja dovoljno visoka, možete efikasno sakupljati rudu mitrila dok izravnavate svoj lik. Iskoristite ovu mogućnost obavljanja više zadataka i maksimalno iskoristite svoju rudarsku profesiju u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti