Vijesti

February 16, 2024

Optimizirajte svoju CS2 igru ​​s postavkama s1mple

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako želite da se briljite u CS2, ključna je pravilna postavka ukrštenice i modela prikaza. A od koga je bolje uzeti inspiraciju od samog s1mplea?

Optimizirajte svoju CS2 igru ​​s postavkama s1mple

Zašto uzeti u obzir postavke s1mple-a?

Iako ne morate u potpunosti replicirati postavke s1mple-a, može biti od pomoći vidjeti šta koristi jedno od najvećih imena u esportu. Ako su ove postavke doprinijele uspjehu s1mple-a, mogle bi također poboljšati vašu igru.

s1mpleova Counter-Strike karijera

s1mple je postigao izuzetan uspjeh u CS:GO-u, osvajajući brojne turnire uključujući PGL Stockholm Major, IEM Katowice i IEM Cologne. Ove pobjede su učvrstile njegovu poziciju najboljeg igrača u istoriji i neprikosnovenog GOAT-a CS:GO-a.

s1mple's Crosshair postavke

Da biste aktivirali s1mple postavke križanja, jednostavno kopirajte i zalijepite navedeni kod u svoju konzolu. Ove postavke uključuju stil križanja, debljinu, dužinu, razmak, obris i boju.

Postavke miša s1mple

Postavke miša s1mple se sastoje od DPI, osjetljivosti, eDPI, Hz, osjetljivosti zumiranja i Windows osjetljivosti. Ove postavke mogu značajno utjecati na vaš cilj i preciznost.

s1mple's Video Settings

Optimizacija vaših video postavki je neophodna za glatko iskustvo igranja. Preporučene postavke s1mple-a uključuju rezoluciju, omjer širine i visine, način skaliranja, način boje, svjetlinu, način prikaza i razne druge opcije.

s1mple's Viewmodel Settings

Postavke modela prikaza određuju kako se vaše oružje pojavljuje na ekranu. s1mple predlaže specifične vrijednosti za viewmodel_fov, viewmodel_offset_x, viewmodel_offset_y, viewmodel_offset_z i viewmodel_presetpos.

Opcije pokretanja s1mple-a

Ove opcije pokretanja mogu poboljšati performanse i funkcionalnost vaše igre. Razmislite o dodavanju -freq, -novid, -console i +fps_max 0 do vaših opcija pokretanja.

Pokušajte prije obavezivanja

Prije potpunog usvajanja postavki s1mple-a, preporučljivo je da ih isprobate u mečevima smrti ili mapama za vježbanje. Ovo će vam pomoći da utvrdite da li ove postavke odgovaraju vašem stilu igre i da li se osjećate ugodno da ih koristite.

Prilagodite svom stilu igre

Iako postavke s1mple-a mogu biti odlična polazna tačka, važno je da ih prilagodite tako da odgovaraju vašem individualnom stilu igre. Prilagodite svoj model prikaza, ukrštanje i video funkcije u skladu s tim kako biste maksimizirali svoje performanse.

Zaključak

Ugrađivanjem s1mple postavki u svoj CS2 gameplay, potencijalno možete poboljšati svoje vještine i popeti se u rangu. Eksperimentirajte s ovim postavkama, pronađite ono što vam najbolje odgovara i težite vrhuncu!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti