Vijesti

February 13, 2024

Nabavite Runu za suzbijanje bola u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery uveo je knjige o vještinama i vratio desetke runa da se razbacuju po vanile Azerothu. Jedna od ovih runa je Runa za suzbijanje bola, koja je posebno korisna za iscjelitelje u održavanju života članova svoje stranke.

Nabavite Runu za suzbijanje bola u WoW Classic Season of Discovery

Kako dobiti runu za suzbijanje bola

Da biste dobili Runu za suzbijanje bola u drugoj fazi WoW Classic Season of Discovery, slijedite ove korake:

  1. Prikupite odjeke groblja: Prije nego krenete u manastir Grimizni, morate prikupiti četiri odjeka groblja sa različitih lokacija. Ovi odjeci se mogu dobiti interakcijom sa nadgrobnim spomenicima u sljedećim područjima:
    • Močvara tuge
    • Theramore Isle u Dustwallow Marshu
    • Go'shekova farma u Arathi Highlands
    • Scarlet Manastir (Grobljansko krilo)
  2. Uđite u Scarlet Manastir - Bibliotečko krilo: Nakon što dobijete sva četiri Grobarska odjeka, upustite se u Scarlet Manastery - instancu biblioteke.
  3. Interakcija sa statuama: Unutar Scarlet manastira - biblioteke, naići ćete na četiri statue koje odgovaraju odjecima groblja koje ste prikupili. Interakcija sa statuama slijedećim redoslijedom:
    1. Warrior - Swamp Echo (Swamp of Sorrows)
    2. Mag - Arathi Echo (Arathi Highlands)
    3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
    4. Sveštenik - Groblje Eho (Scarlet Manastir - Groblje)
  4. Steknite sjećanje na izdaju vođe: Nakon interakcije sa statuama, dobit ćete Sjećanje na izdaju vođe u svom inventaru.
  5. Koristite sjećanje na izdaju vođe: Otvorite svoju torbu i kliknite desnim tasterom miša na stavku Sećanje na izdaju vođe da dobijete Runu za suzbijanje bola.

Runa za suzbijanje bola: objašnjeno

Runa za suzbijanje bola je sveštenička runa koja se može ugravirati na bilo koje čizme koje se mogu nositi. To je trenutna bačena čarolija koja omogućava kratko smanjenje od 40 posto u cjelokupnoj šteti koju nanese prijateljska meta i povećava otpornost na mehaniku Dispela za osam sekundi.

Ova runa je vrijedan alat za iscjelitelje jer funkcionira slično Paladin mjehuriću. Omogućava iscjeliteljima da prebace pažnju na članove grupe sa slabim zdravljem, dok održavaju agro na tenk ili drugog igrača, osiguravajući da svi ostanu izliječeni i zaštićeni.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti