Vijesti

February 14, 2024

Maksimiziranje dronova protiv komaraca: Savjeti za efikasnu upotrebu u Warzone

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U posljednjoj sezoni Warzonea, igrači su pogrešno koristili Mosquito Drone. Ovaj članak će pružiti savjete o tome kako efikasno koristiti dronove protiv komaraca u igri.

Maksimiziranje dronova protiv komaraca: Savjeti za efikasnu upotrebu u Warzone

Promjene u Killstreaks

Druga sezona Warzone-a je donijela promjene u nizovima ubistava. Obavještenje o tac mapi opasne zone sada pokazuje područje pokriveno Preciznim zračnim udarom, a domet upozorenja je proširen. Međutim, sada je manje vjerovatno da će srušiti neprijatelja. Osim toga, igrači sada mogu vidjeti crveni obris na svojim mini-mapama koji označava područje koje pokriva svaki UAV.

Potencijal dronova protiv komaraca

Zbog problema s drugim nizovima ubijanja, igrači su počeli tražiti alternative, a Mosquito Drone ima potencijal da bude sljedeća najbolja stvar. Ovaj automatizovani dron lebdi u području i nanosi ogromnu štetu ciljevima koji uđu u njegov perimetar.

Najbolji načini korištenja dronova protiv komaraca

Jedna uobičajena greška koju igrači prave je nasumično postavljanje Mosquito Drone bez ikakve svrhe. Najbolji način da koristite ovaj niz ubijanja je da ga rasporedite kada znate lokaciju neprijatelja. Usmjeravajući dron prema meti, možete ga izvući iz zaklona. Važno je napomenuti da raspoređivanje drona u blizini stanice za kupovinu ili pada tereta nije efikasno, jer ga je lako oboriti i ima kratak vijek trajanja.

Još jedna efikasna upotreba Mosquito Drone je tokom završnog kruga. Kada trebate rotirati ili se nositi s neprijateljem iznad vas, niz ubijanja može pružiti savršenu priliku za napad.

Zaključak

Uprkos nedostatku drugih nizova ubijanja, UAV-ovi i Precision Airstrike će vjerovatno ostati popularni u Warzone. Međutim, igrači ne bi trebali zanemariti potencijal Mosquito Drona. Koristeći ga strateški i sa svrhom, igrači mogu iskoristiti njegovu ogromnu štetu i iznenaditi svoje neprijatelje.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti