Vijesti

February 13, 2024

Kako spojiti Daisoujou sa Regenerate 3 u Persona 3 Reload

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Persona 3 Reload, Elizabeth dodjeljuje igračima niz zahtjeva, a u zahtjevu 72, igrači imaju zadatak da spoje Daisoujou sa vještinom Regeneracija 3. Ovaj zahtjev je sedmi u Elizabethinoj fuzionoj seriji i relativno je jednostavan u poređenju s ostalima. Da bi ispunili ovaj zahtjev, igrači moraju imati ispravne dvije Persone i biti najmanje 59. nivoa.

Kako spojiti Daisoujou sa Regenerate 3 u Persona 3 Reload

Da spoje Daisoujou sa Regenerate 3, igrači mogu ili direktno spojiti Persone ili koristiti karticu vještina. Karte vještina za Regenerate 3 mogu se naći u Tartaru ili kupiti u Mayoido Antiques. Preporučuje se dupliranje kartice vještina u svetištu Inari u Naganakiju tokom dana prije upotrebe.

Ako igrači odluče direktno spojiti Persone, preporučuje se korištenje Suzaku (55) Persone. Suzaku uči Regenerate 3 na nivou 56, tako da igrači mogu lako dobiti vještinu ako su razgovarali sa Bebe i rangirali se na Temperance Social Link. Suzaku se može dobiti spajanjem Rangda i Succubusa. Ako igrači nemaju tačne Persone, mogu pokušati koristiti druge iz iste Arcane na sličnom nivou.

Nakon što igrači uspješno spoje Daisoujou sa Regenerate 3, trebali bi napustiti Velvet Room i razgovarati sa Elizabeth prije nego što pređu na sljedeći set zahtjeva.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti