Vijesti

October 29, 2023

Intenzivna bitka u Dota 2 Grand Finalsu: Team Spirit protiv Gaimin Gladiatora

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nakon 3 duga vikenda, konačno je vrijeme za međunarodno Dota 2 veliko finale. To je bitka evropskih titana jer se prethodni šampioni Team Spirit moraju suočiti sa Gaimin Gladiatorima. Mnoge utakmice na ovom nivou su dobijene i izgubljene samo na draftovima. Pratit ćemo svaki nacrt Velikog finala uživo i davati svoja predviđanja.

Intenzivna bitka u Dota 2 Grand Finalsu: Team Spirit protiv Gaimin Gladiatora

Uzbudljiva Dota serija

Ovo će biti jedna od najuzbudljivijih Dota serija ove godine. Obje ekipe su zaista na vrhuncu svoje igre. Ne bi bilo iznenađujuće da je prošlo na 5 utakmica i teško je nazvati ko će izaći na prvo mjesto.

Timski duh na TI12

Team Spirit je zaista bio dominantan na ovom turniru i bio je prvi tim koji je stigao do Velikog finala The International Dota 2. Nisu izgubili nijednu seriju i pali su samo u nekoliko pojedinačnih utakmica. Mnogi timovi su zaista uplašeni da se bore protiv Yatoroa, i to s dobrim razlogom.

Iako je fokus često na Spiritovim nosiocima, njihov duet podrške Mira i Miposhka jedan je od najboljih u igri. Proći će mnogo vremena da bilo ko zaboravi na Miposhkinu pobjedničku igru ​​koju Enchantress igra na ovom turniru.

Prešli su iz snage u snagu i dok će Gaimin Gladiators biti njihova najteža borba do sada, ako ih neko može srušiti, to je Team Spirit.

Gaimin Gladijatori su TI Titani

Gaimin Gladiators su jedan od najimpresivnijih timova u istoriji Dote. Osvojili su sve Major i DreamLeague, a također su pobijedili Liquid u donjem rangu. Dok fanovi priznaju njihova postignuća, mnogi su umorni od gledanja kako pobjeđuju u svakom Velikom finalu. Mogu li to učiniti još jednom?

Sve oči su bile uprte u midlaner Quinna veći dio godine, ali čini se da je Dyracyo taj koji treba gledati. Izuzetno talentovan igrač sa ogromnim brojem heroja trebao bi imati čak i najbolji quaking u svojim čizmama.

Kada bismo morali da prognoziramo, rekli bismo da bi Team Spirit trebao biti u stanju da izvuče pobjedu. Nisu izgubili veliko finale, sve dok su stigli tako daleko. Bez obzira na ishod, ovo finale će sigurno ući u istoriju Dote.

Nacrti međunarodnog Dota 2 Grand Finals

Utakmica 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti