Vijesti

February 12, 2024

Helldiver 2: Ujedinite se sa kolegama Helldiverima i oslobodite Super Zemlju od invazijskih snaga

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U svijetu Helldivera 2 rat možda nije složen, ali prava svrha borbe može vas ostaviti upitnim. Ovaj članak će vam pružiti sve što trebate znati o priči o Helldiveru 2.

Helldiver 2: Ujedinite se sa kolegama Helldiverima i oslobodite Super Zemlju od invazijskih snaga

Pozadina

Helldivers 2 nastavlja naraciju iz svog prethodnika, prateći događaje iz prve igre. Nakon uspješnog oslobođenja Sunčevog sistema, frakcije - Terminid, Kiborzi i Iluminati - su potisnute nazad. Super Zemlja je izašla kao pobjednik u Galaktičkom ratu, donoseći mir i harmoniju civilizacijama koje žive među zvijezdama. Kao rezultat toga, Helldiversi su razriješeni dužnosti i započela je nova era poznata kao Velika demokratizacija.

Tehnološki napredak

Sa znanjem stečenim od Iluminata, tehnologija je procvjetala na Super Zemlji. Otkriće E-710 u leševima Terminida dovelo je do razvoja naprednih poljoprivrednih tehnika.

Povratak haosa

Međutim, mir na Super Zemlji bio je kratkog vijeka. Terminidi su se oslobodili kontrole čovečanstva i raširili po planetama u Sunčevom sistemu. Istovremeno, nova prijetnja poznata kao Automaton pojavila se sa zapada, dok su Terminidi pravili pustoš na istoku. Kao odgovor, Helldivers su pozvani nazad u akciju kako bi stavili tačku na invazione snage i ponovo oslobodili Super Zemlju.

Vaša uloga ronioca pakla

Kao igrač, preuzimate ulogu Helldivera u Helldiveru 2. Vaša misija je da se ujedinite s drugim Helldiverima i radite kao tim u borbi protiv infestacije buba i poremeti planove robota skitnica. Spustite se na planete pod kontrolom Terminida i Automatona, smanjite njihov broj, razbijte njihovu propagandu i dovedite kraj ovom novom Galaktičkom ratu.

Zaključak

U Helldiver 2, borba za Super Zemlju se nastavlja. Kao Helldiver, imate priliku igrati ključnu ulogu u oslobađanju planeta od napadačkih sila. Ujedinite se sa svojim kolegama Helldiversima, izradite strategiju i stavite tačku na haos. Sudbina Super Zemlje je u vašim rukama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti