Vijesti

February 16, 2024

Defend Campaigns u Helldivers 2: Kako pobijediti protiv automata

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Automaton u Helldivers 2 pravi pustoš, s njihovim očima uprtim u naše istraživače Super Zemlje. Ako se želite uključiti u novi Major Order, evo svega što trebate znati o Defend Campaigns u Helldivers 2.

Defend Campaigns u Helldivers 2: Kako pobijediti protiv automata

Šta je glavni red u Helldivers 2?

Major Order je primarni cilj u oslobodilačkoj kampanji Helldivera 2. Prati napredak Helldivers-a, s novom naredbom koja se isporučuje nakon što je postignut dovoljan napredak u Galaktičkom ratu. Oni koji žele brzo napredovati u priči trebali bi se držati ciljeva Major Ordera.

Kako pobijediti u misijama Defend Campaign protiv automatona u Helldivers 2

Odbrambene kampanje su specifične automatske operacije koje su važne za razvoj Galaktičkog rata. Komanda Helldivera prešla je iz frakcije Terminid u Automaton jer je iznenadni napad počeo na više planeta Super Zemlje. Defend Campaign prati misiju koja se ponavlja: 'Pratite i zaštitite istraživače dok putuju u zonu ekstrakcije.' Svaka operacija se povećava kako otključavate teže poteškoće, gdje morate završiti pratnju i druge misije da biste završili cijelu operaciju odbrane.

Kada se kampanja odbrane završi, ona će se računati u glavni red. Završetak osam operacija odbrane od automata nagrađuje vas sa 12500 zahtjeva. Postoji tajmer za dovršetak ove glavne naredbe prije nego što komanda pređe na sljedeći problem koji Helldivers moraju savladati.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti