Vijesti

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Duty

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty Warzone Mobile bi trebao napraviti buku u svijetu igara s već preko 45 miliona predregistracija. Igra, koja je zakazana za puštanje u proleće 2024. godine, izazvala je ogromno iščekivanje među fanovima.

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Duty

Povratak u Verdansk

COD Warzone Mobile će vratiti igrače na omiljene mape Verdansk i Rebirth Island, koje se smatraju kultnim u žanru battle royale. Do sada objavljeni snimci igranja dobili su pozitivne povratne informacije, dodatno podgrijavajući uzbuđenje oko igre.

Nova era za Call of Duty

Sa predstojećim izdanjem Modern Warfare III 10. novembra, nakon čega slijedi novo Warzone iskustvo smješteno u Urzikstan, Call of Duty ulazi u novu eru. Igrači se mogu radovati druženju s legendarnim likom Vladimirom Makarovim i iskusiti brzo kretanje i novu mehaniku Modern Warfare III.

Kako se pridružiti akciji

Da biste se pridružili redu čekanja za COD Warzone Mobile, jednostavno idite na stranicu Call of Duty Warzone Mobile u iOS Store-u ili Google Play Store-u i kliknite na 'Pre-Register'. Kada se predregistrujete, dobit ćete obavještenje kada igra krene uživo u proljeće 2024.

Igra s neograničenim potencijalom

Očekuje se da će COD Warzone Mobile redefinirati mobilne igre sa svojim impresivnim igranjem i nostalgičnom vrijednošću. Kao jedna od najiščekivanijih mobilnih igara u posljednjih nekoliko godina, već je prikupila masovno praćenje od 45 miliona igrača.

Pratite nas na Esports.net za još uzbudljivih vijesti o mobilnim igrama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti