Vijesti

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile bi trebao napraviti buku u svijetu igara s već preko 45 miliona predregistracija. Igra, koja je zakazana za puštanje u proleće 2024. godine, izazvala je ogromno iščekivanje među fanovima.

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Duty

Povratak u Verdansk

COD Warzone Mobile će vratiti igrače na omiljene mape Verdansk i Rebirth Island, koje se smatraju kultnim u žanru battle royale. Do sada objavljeni snimci igranja dobili su pozitivne povratne informacije, dodatno podgrijavajući uzbuđenje oko igre.

Nova era za Call of Duty

Sa predstojećim izdanjem Modern Warfare III 10. novembra, nakon čega slijedi novo Warzone iskustvo smješteno u Urzikstan, Call of Duty ulazi u novu eru. Igrači se mogu radovati druženju s legendarnim likom Vladimirom Makarovim i iskusiti brzo kretanje i novu mehaniku Modern Warfare III.

Kako se pridružiti akciji

Da biste se pridružili redu čekanja za COD Warzone Mobile, jednostavno idite na stranicu Call of Duty Warzone Mobile u iOS Store-u ili Google Play Store-u i kliknite na 'Pre-Register'. Kada se predregistrujete, dobit ćete obavještenje kada igra krene uživo u proljeće 2024.

Igra s neograničenim potencijalom

Očekuje se da će COD Warzone Mobile redefinirati mobilne igre sa svojim impresivnim igranjem i nostalgičnom vrijednošću. Kao jedna od najiščekivanijih mobilnih igara u posljednjih nekoliko godina, već je prikupila masovno praćenje od 45 miliona igrača.

Pratite nas na Esports.net za još uzbudljivih vijesti o mobilnim igrama.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs

Vijesti