Sve o Age of Empires Betting Odds

Ako cijeli život igrate FPS igrice, vjerovatno niste čuli za ovu igru. Međutim, iznenadili biste se kada biste čuli da je Age of Empires super popularna video igra. Age of Empires takođe ima svoju esport scenu, sa esport događajima koji se redovno održavaju.

Još jedna stvar koja vas može iznenaditi je da je klađenje na Age of Empires takođe veoma popularno. Ako i vi želite da se bavite klađenjem na Age of Empires, morate saznati više o kvotama za klađenje na Age of Empires. Na vašu sreću, kvote za klađenje Age of Empires su ono što ćemo detaljno objasniti ovdje.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o kvotama za klađenje Age of Empires

Možda mislite da ne morate učiti o kvotama Age of Empires jer je proces klađenja prilično jednostavan. Donekle biste bili u pravu jer Klađenje Age of Empires ili bilo koje druge vrste esport klađenja je, u svojoj srži, prilično jednostavna.

Uzmimo primjer esport meča između TheVipera i DauT-a. Recimo da imate čvrsto uvjerenje o tome koji će igrač pobijediti u meču.

Odaberete kladionicu i uložite nešto novca na igrača za kojeg mislite da će najvjerovatnije pobijediti. Ako ste u pravu u vezi sa ishodom, dobit ćete nešto novca povrh svoje opklade. Međutim, ako pogriješite, gubite iznos opklade. Izgleda jednostavno.

Pa, ovo je samo osnovno objašnjenje kako klađenje funkcionira. Iz ovog objašnjenja nećete znati koliko ćete tačno dobiti za uzvrat ako pobijedite, a nećete moći ni pretpostaviti kakve su šanse za određeni ishod meča koji se zapravo odigrava.

Međutim, obje ove stvari se objašnjavaju kvotama klađenja. Iz tog razloga morate saznati više o kvotama za klađenje na Age of Empires prije nego što počnete da se kladite na esport događaje poput Age of Empires Zlatna liga.

Objašnjene kvote za klađenje Age of Empires

Kao što smo već spomenuli, kvote za klađenje na Age of Empires govore vam o dva važna detalja o ishodu za meč ili događaj Age of Empires. Prije svega, kvote za klađenje Age of Empires govore vam tačan povrat koji ćete dobiti ulaganjem određenog iznosa.

Zašto je to od pomoći? Pa, ako znate tačan povrat koji ćete dobiti za iznos na koji se kladite, dobićete bolju ideju o tome da li je rizik vrijedan povrata ili ne. Na primjer, ako je opklada vrlo rizična, a vi ćete dobiti samo 20 dolara povrata za klađenje od 100 dolara, možda nećete prihvatiti. Međutim, ako opklada nije toliko rizična, a vi dobijate 70 dolara u zamenu za klađenje od 100 dolara, onda biste mogli na to.

Druga važna stvar koju vam kvote za klađenje na Age of Empires govore o ishodu je vjerovatnoća da će se to dogoditi. Poznavanje šansi da se neki događaj dogodi također pomaže u otkrivanju da li je rizik vrijedan preuzimanja ili ne.

Obje ove stvari su ključne informacije. Međutim, da biste dobili ove informacije, morate znati kako čitati vrste neparnih formata, koji su objašnjeni u sljedećem odjeljku.

Tipovi Age of Empires Esports kvote za klađenje

Za klađenje Age of Empires možete pronaći ukupno tri vrste kvota za klađenje. Ove vrste se takođe nazivaju neparnim formatima za klađenje na Age of Empire. Tri formata za klađenje Age of Empire uključuju decimalni format, format razlomaka i američki format.

Fractiona Odds

Format razlomaka koristi razlomak da predstavi izglede da će se ishod dogoditi, kao što su 4/1 ili 3/2. Šanse 4/1 se izgovaraju četiri prema jedan. Sa razlomkom kvota, prvi broj predstavlja iznos novca koji ćete dobiti ako ste dali opkladu vrijednu drugog broja i pobijedili.

Na primjer, ako se kladite 1 USD sa razlomkom 4/1, dobit ćete 4 USD u zamjenu za pobjedu u opkladi. Ako se kladite $5, zauzvrat ćete dobiti $20 (5x4). Budući da je ovo više nego dvostruki povratak, šanse 4/1 vam također govore da su šanse da se ishod dogodi male.

Decimalne kvote

Još jedan jednostavan neparni format je decimalni format. Kod decimalnog formata, kvote imaju broj sa decimalom, kao što je 1,5 ili 2,5. Decimalni koeficijenti predstavljaju tačan umnožak koji ćete dobiti zauzvrat ako pobijedite, što je u slučaju kvote 1,5 1,5 puta više od iznosa opklade.

Dakle, ako se kladite na 100$ na ishod sa kvotom 1.5, dobićete ukupan povrat od 150$. Budući da je ovo manje od dvostrukog povrata, kvota od 1,5 vam također govori da su šanse za ishod velike.

American Odds

Konačno, imamo američke kvote. Oni koriste broj i ili negativan ili pozitivan znak da predstavljaju šanse. Kvote od -120 vam govore da ćete morati uložiti $120 da biste osvojili $100, a kvote +120 vam govore da ćete dobiti $120 ako uložite 100 $.

Gdje pronaći najbolje kvote za Age of Empires

Koeficijenti za klađenje Age of Empires pomažu vam da odlučite da li se rizik isplati ili ne. Međutim, ako pogledate kvote klađenja za Age of Empires na nekoliko različitih kladionica, vidjet ćete da je za neke kladionice vrijedno rizika, a za druge kladionice nije vrijedno rizika.

Zašto je to, možete pitati? Pa, stvar je u tome da nemaju sve kladionice iste kvote. Kod jedne kladionice možete dobiti 20 dolara za klađenje od 100 dolara, dok na drugim kladionicama možete dobiti 25 dolara. Možda mislite da to nije tako velika razlika, ali to može učiniti određenu opkladu održivom opcijom.

Čak i ako to nije slučaj, nema razloga da idete na kvote za klađenje koje vam ne daju solidan prinos. Iz tog razloga, uvijek biste trebali tražiti najbolje kvote za klađenje Age of Empires.

Međutim, kada počnete da tražite kladionicu sa najboljim kvotama za klađenje na Age of Empires, odmah ćete shvatiti da je to dugotrajan proces. Ako ne želite da provedete svo to vrijeme, možete se odjaviti esportranker.com, gdje možete pronaći stranice za klađenje za najbolje kvote za klađenje Age of Empires.

Najbolje kvote za klađenje uživo u doba Empires

Live Age of Empires kvote su one koje se koriste za live klađenje Age of Empires. U ovoj vrsti klađenja, kladite se na esport meč Age of Empires koji se odvija u realnom vremenu. Dakle, možete vidjeti kako se odvijaju sve radnje, a zatim odlučiti koju ćete opkladu napraviti na osnovu toga kako se meč odvija.

Ono što se tiče kvota za klađenje na Age of Empires uživo je da se one takođe stalno menjaju u zavisnosti od toga kako se meč odvija. Kako jedan ishod postaje vjerovatniji, šanse za klađenje počinju da se mijenjaju. Uz ove promjenjive kvote, ponekad možete pronaći sjajne prilike, posebno ako imate mnogo više znanja o igri.

Iz tog razloga, iskusni kladioničari uvijek trebaju iskoristiti prednost klađenje uživo šanse kada imaju mogućnost.

Kladite se na Age of Empires sa pravim novcem

Ako razmišljate o tome da se kladite na esport događaj Age of Empires koristeći pravi keš, onda imate sreće jer postoji mnoštvo online platformi na kojima to možete učiniti. I ne samo to, već je i proces vrlo jednostavan.

Da biste se kladili na Age of Empires sa pravim novcem, morate pronaći kladionicu koja nudi tržišta klađenja za Age of Empires. Nakon toga, prijavite se na tu kladionicu i napravite depozite koristeći pravi novac kao što je Visa ili MasterCard. Kada to učinite, pronađite događaj koji pokriva kladionica, prođite kroz tržišta klađenja i stavite opkladu na ishod za koji mislite da će se dogoditi.

Možda ćete se predomisliti o klađenju na Age of Empires sa pravim novcem. Ako ste iskusni igrač Age of Empires i znate puno o njegovoj esport sceni, klađenje na Age of Empires sa pravim novcem može biti odlična opcija za vas.

FAQs

Možete li se kladiti na Age of Empires sa pravim novcem?

Da, možete se kladiti na Age of Empires sa pravim novcem. Age of Empires esport događaji se održavaju redovno svake godine, a mnoštvo online kladionica nudi tržišta za klađenje za njih.

Šta vam govore kvote za klađenje na Age of Empires?

Age of Empires kvote za klađenje vam govore dvije glavne stvari. Prvo, oni vam kažu tačan iznos koji ćete dobiti u zamjenu za pobjedu u opkladi. Drugo, oni vam govore o šansama da dobijete opkladu.

Da li je klađenje na Age of Empires sigurno?

Klađenje Age of Empires je stopostotno sigurno, ali samo sve dok koristite legitimne i renomirane platforme za klađenje. Možete biti prevareni na nelegitimnim platformama.

Da li su kvote za klađenje uživo Age of Empires bolje?

Zavisi koliko ste iskusni. Ako ste iskusan kladioničar, možete pronaći sjajne prilike sa kvotama za klađenje uživo. Međutim, možete ih isprobati čak i ako nemate puno iskustva.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević