Vijesti

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl turnir 2: Veliki događaj u zajednici borbenih igara

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLejla KovačevićLocaliser

Nickelodeon All Stars Brawl 2 će uskoro biti objavljen, s poboljšanjima u odnosu na prvu igru ​​u nizu. Igra je privukla pažnju u takmičarskoj gejming zajednici i biće stavljena na probu na predstojećem Slimebox turniru.

Slimebox Nick All-Star Brawl turnir 2: Veliki događaj u zajednici borbenih igara

Rani događaj od Coinbox Organizer Hungrybox

Hungrybox, poznata ličnost u zajednici Super Smash Bros., organizuje rani događaj za Nickelodeon All-Star Brawl 2. Uprkos kontroverznoj istoriji sa prvom igrom, Hungrybox se vraća u seriju sa Slimebox turnirom, koji će biti prvi veliki događaj za igru.

Fokusirajte se na Nickelodeon All-Star Brawl 2

Slimebox turnir će prikazati Nickelodeon All-Star Brawl 2, jednu od najiščekivanijih borbenih igara 2023. Slično Coinbox događaju za Smash, ovaj turnir organizira Hungrybox u saradnji sa GameMill-om i ima nagradni fond od 50.000 dolara.

Ekskluzivni online turnir Sjeverne Amerike

Turnir je ekskluzivan za učesnike iz Sjeverne Amerike zbog svog online formata. Ova odluka ima za cilj osigurati lakše i lokaliziranije iskustvo za sve igrače.

Datum i platforma

Cijeli turnir će se održati 15. novembra 2023. godine, a prenosit će se na Hungrybox-ovom Twitch kanalu. Ovaj događaj će poslužiti kao rani test takmičarskog potencijala igre, a ako bude uspješan, Slimebox turnir bi mogao postati serijal koji se ponavlja.

U zaključku, Slimebox Nick All-Star Brawl 2 turnir, u organizaciji Hungrybox, je uzbudljiva prilika za igrače da pokažu svoje vještine u dugo očekivanoj Nickelodeon All-Star Brawl 2. Uz poboljšanja igre, ovaj turnir ima potencijal postati značajan događaj u zajednici borbenih igara.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizirajte svoju igru ​​VALORANT uz Funny Crosshairs

Vijesti