Vijesti

February 13, 2024

Savladavanje izrade obsidijana u beskonačnom zanatu: otključajte svijet mogućnosti

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft nudi igračima carstvo beskonačnih mogućnosti, ali da biste otključali najneuhvatljivije predmete u igri, prvo morate savladati osnove. Jedan takav osnovni alat je Obsidian, koji služi kao ključna komponenta u konstruisanju brojnih kombinacija. Ovaj vodič će vas provesti kroz proces izrade Obsidian-a u Infinite Craft-u.

Savladavanje izrade obsidijana u beskonačnom zanatu: otključajte svijet mogućnosti

Važnost opsidijana

Obsidian je ključna polazna tačka za igrače koji žele da povećaju dragulje u svojoj kolekciji predmeta ili da se pridruže korisnim osnovnim predmetima kao što su Crni i Nož. Sa svojom svestranošću i lakoćom kreiranja, Obsidian je vrijedan resurs koji možete imati u svom inventaru.

Crafting Obsidian

Da biste izradili Obsidian u Infinite Craftu, trebate raditi samo sa predmetima koji su vam dati na početku igre. Proces uključuje pet jednostavnih koraka:

  1. Kombinirajte dvije Zemlje da stvorite planinu.
  2. Uparite planinu sa drugom Zemljom da stvorite vulkan.
  3. Stavite drugu Zemlju u vulkan da proizvedete lavu.
  4. Kombinirajte lavu sa zemljom da dobijete kamen.
  5. Konačno, kombinirajte kamen s lavom kako biste stvorili opsidijan.

Utilizing Obsidian

Obsidian se može koristiti za izradu raznih drugih korisnih predmeta. Kombinovanjem opsidijana sa vodom nastaje staklo, dok se kombinovanjem sa dodatnom zemljom dobija dijamant. Za igrače koji traže crnu boju, izrada stakla i obsidijana zajedno proizvodi ogledalo, koje se onda može kombinovati sa drugim komadom opsidijana. Ovi predmeti služe kao odskočna daska za još veća dostignuća, kao što je pravljenje crne rupe kombinovanjem obsidijana sa pomračenjem, ključnom komponentom u stvaranju Boga u beskonačnom zanatu.

Zaključak

Prateći ove korake, lako možete izraditi Obsidian u Infinite Craftu i otključati svijet mogućnosti. Bilo da želite da proširite svoju kolekciju predmeta ili kreirate moćne predmete kao što su Black Hole i Bog, Obsidian je polazna tačka koja vam je potrebna. Dakle, prikupite svoje resurse i krenite na svoje zanatsko putovanje već danas!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti