Vijesti

February 12, 2024

Pronađite moćni helix štapić u Enshrouded's Kindlewastes regiji

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U opasnom svijetu Embervalea u Enshroudedu, ključno je da se opremite najboljom opremom za suočavanje sa smrtonosnim čudovištima koja vrebaju uokolo. Jedno tako moćno oružje je Helix štapić. Ako želite da rukujete ovim oružjem, važno je znati gdje ga pronaći u Enshrouded.

Pronađite moćni helix štapić u Enshrouded's Kindlewastes regiji

Lokacija Helix Wand-a

Helix štapić se ne može pronaći na određenoj lokaciji u Enshroudedu. To je nasumično pronađeni predmet za plijen. Da biste povećali svoje šanse da ga pronađete, trebali biste se fokusirati na otvaranje sanduka u regiji Kindlewastes.

Područje Kindlewastes nalazi se na istočnoj strani Embervalea. Da biste došli do ove regije, krenite istočno od Umber Hollow, poznatog mjesta za uzgoj amonijačnih žlijezda. Iako je to možda dugo putovanje, nagrade su vrijedne toga.

U potrazi za Helix Wand

Kada ste u području Kindlewastes, pazite na škrinje koje možete otvoriti. Dok se Helix štapić obično nalazi u zlatnim škrinjama, preporučljivo je otvoriti i sve druge škrinje. Nikad ne znate na koji koristan plen možete naići.

Statistika Helix Wand-a

Iako Helix štapić možda nije najbolje oružje u Enshroudedu, on je i dalje solidna opcija, posebno za Mage ili Wizard buildove. Evo statistike Helix štapića:

  • Šteta: 47
  • Vrsta oštećenja: Shroud
  • Regeneracija mane: +Jedan
  • Maksimalna izdržljivost: 300
  • Prekoračenje: 19 posto
  • Brzina napada: 0,6 sekundi

Prednosti štapića

Štapići su nevjerovatno korisno oružje koje možete imati u svom inventaru, čak i ako ih ne koristite redovno. Za razliku od štapova, štapići ne zahtijevaju municiju i vrlo su efikasni u nanošenju štete sa sigurne udaljenosti. To ih čini posebno vrijednim kada se suoče s neprijateljima koji izbliza mogu nanijeti štetu otrovnim otrovima, kao što su čudovišta od crvenih gljiva koja ispuštaju vreće za pokrivanje i amonijačne žlijezde.

Zaključak

Zaključno, Helix štapić je moćno oružje koje vam može pomoći na vašem putovanju kroz Enshrouded. Fokusirajući se na otvaranje škrinja u regiji Kindlewastes, povećavate svoje šanse da pronađete ovo vrijedno oružje. Sa svojim jakim oštećenjima Shroud-a i drugim impresivnim statističkim podacima, Helix štap je solidan izbor za bilo koju građu maga ili čarobnjaka. Dakle, opremite se ovim štapićem i suočite se s opasnostima Embervalea sa samopouzdanjem.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti