Vijesti

February 13, 2024

Prilagodite svoj gusarski stil u lobanji i kostima: promijenite odjeću i otključajte više opcija

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra koja nudi mnoštvo opcija prilagođavanja, omogućavajući igračima da se obuče kao najbolji gusar koji će ploviti po morima. Ako želite da se presvučete u Lobanji i kostima, evo svega što trebate znati.

Prilagodite svoj gusarski stil u lobanji i kostima: promijenite odjeću i otključajte više opcija

Gdje se presvući

Da biste se presvukli u Skull and Bones, potrebno je da posetite Vanity Atelier. Prvi Vanity Atelier se može naći u Saint Anne. Ako još niste stigli do te lokacije, nastavite s vodičem dok ne dođete do te točke. Možete prepoznati Vanity Atelier na svojoj mapi traženjem ikone ogledala. Kada uđete, stupite u interakciju s NPC-om da biste pristupili opcijama za promjenu izgleda ili odjeće.

Otključavanje više opcija za odjeću

U ranim fazama igre možda nećete imati mnogo odjeće za odabir. Međutim, ako ste kupili Premium izdanje za bonuse za prednarudžbe, možete se brzo transformirati iz otrcanog broda u prijetećeg gusara. Osim toga, možete zaraditi druge odjevne predmete tako što ćete povećati svoj nivo infamy, dovršavajući misije i kupovinom predmeta u trgovini.

Promjena stila

Ako želite ponovo da promenite svoj stil u budućnosti, jednostavno se vratite u Vanity Atelier. Nećete uvijek morati posjetiti Saint Anne da biste izvršili ove promjene, jer se Vanity Ateliers mogu naći na različitim lokacijama širom svijeta i uvijek ih možete prepoznati po ikoni ogledala.

Zaključak

Promjena odjeće u Skull and Bones je zabavan i jednostavan način da prilagodite svoj gusarski lik. Posjetite Vanity Atelier, otključajte više opcija za odjeću i promijenite svoj stil kad god želite. Zagrlite svog unutrašnjeg pirata i zaplovite sa stilom!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti