Vijesti

November 7, 2023

Pridružite se Fortnite Reboot skupu i zaradite besplatnu kozmetiku!

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Reboot Rally se vraća za još jednu rundu! Ovaj povremeni Epic-ov događaj ima za cilj vratiti izgubljene igrače u igru. Udruživanjem sa novim igračem ili igračem koji se vraća, možete zaraditi besplatnu kozmetiku i uživati ​​u posebnim nagradama tokom sezone Fortnite OG.

Pridružite se Fortnite Reboot skupu i zaradite besplatnu kozmetiku!

Izazovi ponovnog pokretanja

Reboot Rally je skup izazova u kojima igrači imaju zadatak da "restartuju" drugog igrača. Ova promocija je počela sa posljednjom sezonom 3. novembra. Da bi učestvovali, igrači moraju završiti zadatke u igri kako bi otključali set nove kozmetike.

Kako učestvovati

Da biste se pridružili Fortnite OG verziji Reboot Rallya, morate se udružiti s igračem koji je igrao Fortnite manje od 2 sata u 30 dana do 2. novembra. Ako poznajete nekoga ko odgovara, ohrabrite ga da pokrene igru ​​i pridruži se vašoj zabavi.

Earning Rewards

Nakon što formirate stranku, možete ući u igre i zajedno završiti posebne zadatke. Završetak ovih zadataka nagradit će oba igrača besplatnom kozmetikom. Nagrade za Fortnite Reboot Rally ovoga puta uključuju:

  • Pakleni GG emotikon (50 bodova)
  • Burning Dragon Wrap (100 bodova)
  • Skerran Glider (150 bodova)
  • Knight's Treachery Pikaxe (200 poena)

Kako zaraditi poene

Da biste otključali ove stavke, morate zaraditi bodove. Svaka misija na kartici Fortnite Reboot Rally će vam dati određeni broj bodova. Ako se neke misije pokažu kao previše izazovne, možete se usredotočiti na one lakše kako biste prikupili dovoljno bodova da sve otključate.

Zaključak

Fortnite Reboot Rally za novembar odlična je prilika da se uključite u igru ​​i zaradite besplatnu kozmetiku. Sa brojem igrača koji raste do rekordnih nivoa, sigurno će postojati kvalifikovani igrači koje možete regrutovati da se pridruže Reboot Rally-u. Ne propustite ovu priliku da uživate u igri i prikupite ekskluzivne nagrade!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

EliGE: Sjevernoamerički veteran koji sjaji u Counter-Strike 2 sezoni 2024.
2024-05-16

EliGE: Sjevernoamerički veteran koji sjaji u Counter-Strike 2 sezoni 2024.

Vijesti