Vijesti

November 14, 2023

Povratak ledenih letova: Ponovo posjetite nostalgični zimski biom u Fortnite-u, ​​Poglavlje 1

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Fortnite Frosty Flights, jedna od najomiljenijih zanimljivosti (POI) iz poglavlja 1, vraća se u predstojećem ažuriranju Fortnitea. Ova kultna lokacija sa zimskom tematikom zauzima posebno mjesto u srcima igrača, a njen povratak je dugo očekivan.

Povratak ledenih letova: Ponovo posjetite nostalgični zimski biom u Fortnite-u, ​​Poglavlje 1

Naslijeđe Frosty Flights

Frosty Flights je prvi put predstavljen u Poglavlje 1, sezona 7, zajedno sa dodavanjem snijega u igru. Ovaj POI je brzo postao sinonim za novi zimski biom, a njegov snježni pejzaž postao je omiljeni obožavatelji. Iako nije toliko kultni kao Tilted Towers, Frosty Flights je ostavio trajan utisak na igrače, čak je inspirisao kolekciju kozmetike nazvanu po njemu.

Dom za avione

Fizički, Frosty Flights se sastoji od dva hangara i spojnog kompleksa ispunjenog plijenom. Ova lokacija je dizajnirana kao čvorište za avione, jer je 7. sezona bila prva koja je vozila uvela u Fortnite. Hangari, za koje se priča da su u vlasništvu narednika Wintera, postali su popularna destinacija za igrače koji žele poletjeti u nebo.

Povratak Frosty Flights

Odluka da se Frosty Flights vrati u nadolazeće ažuriranje Fortnite OG sezone 7 ostavila je igrače uzbuđenima. Ovaj POI sa zimskom tematikom trebao bi se vratiti 16. novembra, a očekuje se da će ostati u igri za vrijeme trajanja Poglavlja 1. Kao i prethodnih sezona, Frosty Flights će vjerovatno ostati sve dok trenutna sezona Fortnitea ne dođe do kraja. kraj.

Zaključak

Spremite se da ponovo posjetite nostalgične Frosty Flights u Fortnite poglavlju 1. Bilo da ste ljubitelj zimskog bioma ili jednostavno uživate u uzbuđenju letenja aviona, ova kultna lokacija sigurno će vam vratiti lijepe uspomene. Označite svoje kalendare za 16. novembar i pripremite se za ponovno istraživanje neba!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti