Vijesti

February 12, 2024

Povećajte svoje bodove slave u plesu za UGC uz besplatne kodove i nagrade

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dance for UGC je uzbudljiva igra u kojoj možete gledati kako vaš lik pleše i prikupljati besplatne predmete. Plesom zarađujete poene slave, koji se mogu zamijeniti za razne artikle u UGC Shopu.

Povećajte svoje bodove slave u plesu za UGC uz besplatne kodove i nagrade

Kako dobiti besplatne bodove slave

Da biste prikupili poene slave, morate nastaviti plesati u igri. Međutim, ako vaš avatar nema dovoljno izdržljivosti, možete koristiti Dance za UGC kodove da dobijete tonu besplatnih poena slave. Ovi kodovi vam mogu uštedjeti sate mljevenja i borbe da dobijete željene artikle.

Evo nekoliko aktivnih Dance for UGC kodova:

  • LoveAll: Iskoristite za 35.000 bodova slave (novo)
  • Dobro došli Slavne ličnosti: Iskoristite za 30.000 poena slave

Za kompletnu listu Dance for UGC kodova, možete pogledati naš članak.

Kako iskoristiti kodove

Da iskoristite kodove u Dance for UGC, slijedite ove korake:

  1. Open Dance za UGC u Robloxu.
  2. Kliknite na ikonu Kodovi na lijevoj strani.
  3. Unesite kod u okvir za tekst.
  4. Kliknite Iskoristi da preuzmete svoje besplatne.

Gdje pronaći više kodova

Ples za UGC kodove možete pronaći u POND STORE Discord, X nalogu programera (@lily_pondstore), i POND STORE Roblox grupa. Međutim, označavanje našeg članka je bolja opcija jer vam štedi vrijeme da sami pretražujete sve društvene mreže.

Rješavanje problema

Ako vaši kodovi Dance for UGC ne rade, provjerite jeste li ih unijeli ispravno bez ikakvih pravopisnih grešaka. Preporučljivo je koristiti copy/paste za unos koda direktno u igru. Osim toga, imajte na umu da kodovi imaju datum isteka, pa ako naiđete na istekli kod, obavijestite nas.

Drugi načini da dobijete besplatne nagrade

Osim korištenja Dance za UGC kodove, postoje i drugi načini da zaradite besplatne nagrade u igri. Pridruživanjem Roblox grupi koju smo ranije spomenuli ili pozivanjem prijatelja možete otključati besplatne okvire. Također možete iskoristiti prednosti dnevnih nagrada i besplatnih okretaja koji se dopunjuju svake minute.

Zaključak

Dance for UGC je zabavna i zanimljiva igra u kojoj možete plesati na svoj način kako biste prikupili poene slave i zamijenili ih za cool UGC predmete. Ne zaboravite pogledati naš članak Play for UGC kodova i istražiti naš odjeljak Roblox Codes za više besplatnih programa u vašim omiljenim igrama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti