Vijesti

February 14, 2024

Poslednja epoha: Istražite Eteru sa prijateljima u ovoj uzbudljivoj igri Dungeon-Crawler

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch je uzbudljiva dungeon-crawler igra smještena u očaravajući svijet Eterre. Igrači se upuštaju u uzbudljive avanture, suočavajući se s neprijateljima u različitim vremenskim periodima. Iako se u igri može uživati ​​solo, ona zaista blista kada se igra sa društvom prijatelja.

Poslednja epoha: Istražite Eteru sa prijateljima u ovoj uzbudljivoj igri Dungeon-Crawler

Maksimalna veličina stranke

U Last Epoch, možete formirati grupu od najviše četiri igrača. To znači da možete povesti još tri avanturista dok istražujete ogroman i impresivan svijet Eterre. Pozivanjem drugih na svoju zabavu, oni će se pridružiti vašoj aktivnoj instanci, omogućavajući vam da otvorite portale i zajedno putujete.

Kreiranje zabave

Za kreiranje zabave u Last Epoch, jednostavno pritisnite tipku 'H' da otvorite Social Panel. Odatle možete slati pozivnice drugim onlajn igračima ili prijateljima na vašoj listi. Važno je napomenuti da dodavanje igrača u vašu grupu povećava zdravlje i štetu neprijatelja, što predstavlja veći izazov za vašu grupu. Međutim, svi igrači u partiji dobijaju istu količinu iskustva za pobjeđivanje obližnjih neprijatelja, što ga čini odličnim načinom za podizanje nivoa.

Režimi za više igrača

Last Epoch nudi četiri interaktivna multiplayer moda. Osim zabave, igrači se mogu baviti trgovinom na Bazaru, učestvovati u PvP bitkama ili se jednostavno opustiti i družiti na javnim mjestima. Svaki način pruža jedinstveno iskustvo za više igrača, dodajući dubinu i raznolikost igri.

Poboljšanja za više igrača

Online multiplayer je prvobitno objavljen u beta formi u martu 2023. godine i od tada je prošao kroz značajna poboljšanja koja su dovela do velikog ažuriranja 1.0 u februaru 2024. Ključno je osigurati da svi igrači koje želite da pozovete budu u istom modu, kao što je hardcore mod , kako bi se osigurala kompatibilnost.

Za detaljnije informacije o funkcijama za više igrača, uključujući ograničenja za zabavu i druge važne detalje, Eleventh Hour Games je obezbedio sveobuhvatan blog post na službenoj web stranici Last Epoch. Posjetite web stranicu da saznate više i poboljšate svoje iskustvo za više igrača.

Uživajte u uzbudljivim avanturama Posljednje epohe sa svojim prijateljima i savladajte izazove koji čekaju u svijetu Eterre!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti