Vijesti

February 12, 2024

Poboljšajte svoju igru ​​šamana totemskom projekcijom u WoW Classic Season of Discovery

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U World of Warcraft Classicu, šamani se u velikoj mjeri oslanjaju na toteme zbog svojih sposobnosti. Međutim, ovi totemi se ne mogu pomjerati po volji. Na sreću, druga faza sezone otkrića uvodi novu kvalitetnu sposobnost života pod nazivom Totemska projekcija, koja omogućava šamanima da premjeste svoje toteme.

Poboljšajte svoju igru ​​šamana totemskom projekcijom u WoW Classic Season of Discovery

Prednosti totemske projekcije

Totemska projekcija je neophodna sposobnost za šamanske igrače u WoW Classicu. Ne samo da vam omogućava da premjestite svoje toteme na željenu lokaciju, već to čini i bez trošenja dodatne mane. To znači da morate potrošiti samo manu kada početno postavljate toteme. Bilo da se bavite PvE ili PvP-om, Totemic Projection vam može pomoći da izbjegnete povlačenje šefova i osigurate da možete imati koristi od totemskih buffova čak i kada su izvan dometa.

Dobijanje knjige vještina totemske projekcije

Knjiga vještina totemske projekcije može se dobiti pobjedom mafijaša u tamnicama 30. ili višeg nivoa. Ima priliku da padne sa sva četiri krila Scarlet Manastira (Groblje, Biblioteka, Oružarnica i Katedrala), kao i Razorfen Downs i Uldaman. Iako je tačna stopa pada nepoznata, očekuje se da neće biti potrebno više od nekoliko vožnji da se dobije knjiga vještina. Kada ga nabavite, obavezno koristite predmet da otključate sposobnost Totemičke projekcije.

Looking Ahead

U drugoj fazi Season of Discovery, šamani dobijaju sposobnost Totemske projekcije kao jedino poboljšanje kvalitete života. Međutim, postoji mogućnost da Blizzard ima više sličnih čarolija planiranih za buduće faze. Bilo bi sjajno kada bi čaranje šamanskog oružja moglo trajati duže, eliminirajući potrebu za čestom ponovnom primjenom.

Zaključak

Sa uvođenjem Totemičke projekcije u WoW Classic Season of Discovery, šamani sada imaju mogućnost premještanja svojih totema, pružajući veću fleksibilnost i praktičnost u njihovoj igri. Nabavite Knjigu vještina totemske projekcije tako što ćete pokrenuti tamnice 30. ili višeg nivoa i otključati ovu bitnu sposobnost. Pratite nas za potencijalna buduća poboljšanja za poboljšanje šamanskog iskustva.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti