Vijesti

February 13, 2024

Otkrivanje snage dodatnog podmetanja: Vodič za statistiku oklopa u Helldivers 2

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako učite o statistici oklopa u Helldivers 2, možda ste naišli na misterioznu pasivu Extra Padding. U ovom članku ćemo istražiti šta Extra Padding radi i kakav je njegov značaj u igri.

Otkrivanje snage dodatnog podmetanja: Vodič za statistiku oklopa u Helldivers 2

Uloga pasivne statistike

U Helldivers 2, svaki oklop dolazi sa pasivnim statistikama koje doprinose ukupnim borbenim sposobnostima igrača. Ove pasivne statistike čine različite tipove oklopa jedinstvenim u pogledu izgleda i funkcionalnosti. Međutim, važno je napomenuti da se mnoge od ovih pasivnih statistika ponavljaju, pri čemu je estetika primarni faktor razlikovanja.

Šta je Extra Padding?

Extra Padding je jedna od pasivnih statistika dostupnih u Helldivers 2. Kaže se da igraču daje višu ocjenu oklopa. Ova statistika je uključena u zadane opcije oklopa, poznate kao B-01 Tactical. Međutim, izazov leži u testiranju efikasnosti Extra Paddinga, jer zahtijeva dovršavanje misija i otključavanje više opcija oklopa.

The Speculation

Neki fanovi nagađaju da bi Extra Padding mogla biti šala od strane programera, Arrowheada, kako bi se naglasila priroda Helldiversa za jednokratnu upotrebu. Ovi vojnici se lako mogu zamijeniti nakon smrti, što sugerira da ideja o dodatnoj zaštiti kroz Extra Padding može biti pogrešna.

Istina

Kroz opsežno eksperimentiranje s različitim setovima oklopa, otkriveno je da Extra Padding pruža prednost u borbi protiv eksplozivnih oštećenja. U poređenju sa drugim opcijama oklopa, oklop Extra Padding pokazao je znatno manje štete od granata i mina. Međutim, važno je napomenuti da će direktan kontakt s eksplozivom, bez obzira na oklop, i dalje rezultirati smrću.

Isplati li se dodatna podstava?

Uzimajući u obzir rezultate eksperimenata, ako se borite s navigacijom nagaznih mina ili izbjegavanjem automatskih granata, pasivni dodatak Extra Padding može biti od koristi za vas. Međutim, vrijedno je napomenuti da postoje i druge opcije oklopa dostupne u Helldivers 2 koje mogu ponuditi bolju ukupnu zaštitu.

Zaključak

U zaključku, Extra Padding u Helldivers 2 pruža višu ocjenu oklopa i nudi borbenu prednost protiv eksplozivne štete. Iako može biti korisna pasiva za određene situacije, igrači bi trebali istražiti druge opcije oklopa kako bi pronašli najbolji za njihov stil igre i borbene potrebe.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti