Vijesti

February 12, 2024

Otkrijte recept za tlo u Little Alchemy 2 i otključajte nebrojene mogućnosti

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U mini igrici Little Alchemy 2 možete otkriti ukupno 720 recepata kombiniranjem različitih predmeta. Jedan od ovih recepata je zemlja, ali pronalaženje putanje njegovog recepta može biti izazovno jer nije baš očigledno.

Otkrijte recept za tlo u Little Alchemy 2 i otključajte nebrojene mogućnosti

Tlo je prirodni element koji se može dodati vašoj Enciklopediji. Međutim, napravljen je drugačije u odnosu na druge recepte iste vrste. Otključavanje tla će vam uvelike pomoći u postizanju vašeg cilja otkrivanja svih recepata u Little Alchemy 2, jer se koristi u mnogim drugim receptima kao što su blato, polja, biljke i cigle.

Da biste napravili Tlo, morate spojiti Život sa Zemljom. Međutim, za dobijanje ovih elemenata može biti potrebno izvršiti još nekoliko koraka. Zemlja se otkriva čim počnete da igrate igru, dok se život može dobiti kombinovanjem vulkana sa primordijalnom supom.

Ako nemate oba potrebna sastojka za život, možete slijediti ovaj put da ih nabavite:

  • Voda i voda: lokva
  • Lokva i lokva: Ribnjak
  • Ribnjak i ribnjak: jezero
  • Jezero i jezero: More
  • Vatra i Zemlja: Lava
  • Zemlja i lava: vulkan
  • More i Lava: Primordijalna juha

Kada dobijete Život i Zemlju, možete ih kombinovati da biste stvorili Tlo. Osim toga, možete stvoriti Bakterije kombiniranjem Vulkana i Života, a zatim kombinirati Bakterije sa Morem da biste dobili konačni predmet, Plankton.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti