Vijesti

February 16, 2024

Otkrijte šampiona koji kaže 'Sigurno kao plima' u League of Legends

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Jeste li se ikada zapitali koji prvak League of Legends kaže 'Sigurno kao tides'? Ako imate problema s pogađanjem, ne brinite! Dat ću vam sve savjete i otkriti odgovor na kraju.

Otkrijte šampiona koji kaže 'Sigurno kao plima' u League of Legends

Savjeti za današnji citat

Ako želite sami riješiti današnji izazov, ali vam trebaju savjeti, na pravom ste mjestu. Evo nagoveštaja za citat šampiona 16. februara:

  • Dodato 2012
  • Poznat kao 'The Tidecaller'
  • Ranged šampion
  • Koristi manu
  • Obično igra u ulozi podrške

Odgovor

Šampion koji kaže 'Sure as the Tides' u League of Legends je Nami, također poznat kao The Tidecaller. Ovaj citat daje naslutiti da je šampion povezan s vodom i plimama, što se savršeno uklapa u Naminu temu.

Citat sličnog zvuka

Možda ste pomislili na Nilah, koja rukuje mačem prožetim vodom i ima citat koji zvuči slično Naminom. Međutim, Nami je zaista tačan odgovor.

Namijeve snage i slabosti

Trenutno, Nami se smatra podrškom B nivoa u League of Legends. Iako je izvrsna u bodljanju i druženju sa sposobnostima kao što su Aqua Prison i Tidal Wave, ona se bori protiv šampiona kao što su Maokai, Janna, Senna i Blitzcrank, koji joj lako mogu poremetiti planove. Međutim, Nami se dobro slaže sa šampionima kao što su Lucian i Ezreal.

Zaključak

Sada kada znate odgovor i kada ste saznali više o Nami, Prizivaču plime, možete cijeniti njenu povezanost s vodom i plimama u League of Legends. Bilo da ste obožavatelj Nami ili jednostavno uživate u rješavanju trivijalnosti League of Legends, ovaj izazov citata pružio vam je neke zanimljive uvide.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti