Vijesti

February 15, 2024

Otključavanje Reindrixa: Ledena planina u Palworldu

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Palworld-u postoje razni cool nosači koje igrači mogu otključati, a jedan od njih je ledeni Reindrix. Ovaj prijatelj ima smrznuti izgled i može biti posebno izazovno pronaći jer luta samo po dvije određene lokacije.

Otključavanje Reindrixa: Ledena planina u Palworldu

Pronalaženje Reindrixa

Ako se borite u vrućim okruženjima ili vam je potreban prijatelj koji je vješt u drvenju i hlađenju, Reindrix je savršeni pratilac za vas. Evo lokacija na kojima možete pronaći Reindrix:

  • Toranj Saveza slobodnih prijatelja: Ovo malo ledeno područje u središnjem dijelu karte je idealno mjesto za traženje Reindrixa. Lako ga je brzo provjeriti i ima nekoliko brzih točaka u blizini, povećavajući vaše šanse da se mrijeste pored jedne.
  • Icy Weasel Hill: Smješten malo sjeverozapadno od Tower of the Free Pal Alliance, ovo mjesto je još jedno mjesto gdje se Reindrix može naći.

Reindrixove vještine

Reindrix posjeduje sljedeće vještine:

  • Element: led
  • Partnerska vještina: Cool Body (može se voziti i održava vozača hladnim u vrućim okruženjima)
  • Pogodnost za rad: Drugi nivo drvene građe i nivo hlađenja dva
  • Potencijalne kapi: Ledene orgulje, Reindrixova divljač, rog i koža
  • Glad: 7/10
  • Bio: "Njegovi prozirni cerulean rogovi blistaju hladnoćom apsolutne nule. Svako ko ih dodirne golim rukama odmah se smrzne i razbije u komade."

Iako Reindrix možda nije najbolji prijatelj u svojim specijalizovanim oblastima, on je i dalje koristan nosač i ima solidne radne sposobnosti. Nadmašuje većinu prosječnih prijatelja koje ćete sresti.

Hvatanje Reindrixa

Hvatanje Reindrixa može biti prilično izazovno, pa se preporučuje korištenje prilično napredne Pal sfere kao što je Hyper Sphere ili Giga Sphere kako biste povećali svoje šanse za uspjeh. Giga sfera je dovoljna, pa je preporučljivo da svoje bolje sfere sačuvate za čvršće prijatelje.

Da biste uhvatili Reindrixa, najbolje je smanjiti njegovo zdravlje pomoću napada, a zatim ga uhvatiti Giga sferom. Korištenje obične Pal sfere rezultirat će lošim izgledima, obično oko dva posto, čak i sa slabim zdravljem. Stoga se preporučuje da se Reindrix oslabi dok ne bude gotovo poražen, a zatim ga brzo uhvati Giga sferom. Većina Reindrixa koji se susreće su između nivoa 20 i 30, što ih čini umjereno teškim, ali ne previše teškim za uhvatiti.

Zaključak

Iako Reindrix možda nije jedan od najboljih nosača u Palworldu, on je i dalje važan dodatak vašem Paldecku. Usredsredite se na nabavku prijatelja kao što su Fenglope i Pyrin za vašeg zemaljskog konja, i prijatelja poput Jetragona ili Frostalliona za vašeg letećeg konja. Otključavanje Reindrixa je ključan zadatak koji treba završiti jer služi kao prijatelj od pomoći u vašoj bazi.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti