Vijesti

February 13, 2024

Otključajte tajne sramote u Lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Skull and Bones, dugo očekivana igra, zvanično je lansirana 13. februara, nudeći igračima priliku da nastave svoje putovanje ili da počnu iznova. Jedna od ključnih mehanika u igri je Infamy, koja igra ključnu ulogu u napredovanju igrača. U ovom članku ćemo istražiti što je Infamy, kako funkcionira i različite rangove Infamy u Lobanji i kostima.

Otključajte tajne sramote u Lobanji i kostima

Šta je sramota u Lobanji i kostima?

Infamy u Skull and Bones je ekvivalent poenima iskustva u drugim igrama. Predstavlja nivo vašeg igrača i mjera je vaše ozloglašenosti kao pirata. Vaš Infamy Rank je vidljiv drugim igračima, što im omogućava da procijene vaš nivo stručnosti.

Dok se penjete na Infamy rangove, dobit ćete pristup izazovnijim misijama i strašnim šefovima. Prodavci će vam biti spremniji prodati i širi raspon brodova, nadogradnji, opreme i predmeta će postati dostupan. Osim toga, dostizanje određenih nivoa Infamy će otključati ekskluzivne specijalne nacrte. Svaki put kada postignete novi nivo Infamy, takođe ćete primiti tajanstvene predmete poštom od anonimnog donatora.

Redovi sramote u lobanji i kostima

Lobanja i kosti trenutno imaju 10 rangova sramote, od kojih svaki predstavlja različit nivo ozloglašenosti. Ovi rangovi, na listi od najmanje do najozloglašenije, su:

  • Izopćenik
  • Scoundrel
  • Rover
  • Freebooter
  • Buccaneer
  • Razbojnik
  • Marauder
  • Corsair
  • Glavobojac
  • Kingpin

Vrijedi napomenuti da Ubisoft može uvesti dodatne rangove u budućnosti ako igra dobije popularnost.

Kako podići svoj rang sramote

Da biste povećali svoj rang sramote u Lobanji i kostima, postoji nekoliko pristupa koje možete primijeniti. Prvo, napredovanje kroz glavnu kampanju će prirodno doprinijeti vašem rangu sramote. Osim toga, možete preuzeti događaje i ugovore koji se nalaze u različitim regijama. Ove sporedne misije pružaju prilike za stjecanje iskustva i izgradnju vaše sramote.

Međutim, ključno je biti oprezan i izbjegavati preuzimanje ugovora ili događaja koji premašuju vaš trenutni rang sramote. Uključivanje u misije koje prevazilaze vaše mogućnosti može dovesti do katastrofalnih posljedica. Postepeno izgrađivanje vašeg iskustva preuzimanjem misija usklađenih s vašim Unfamy Rankom je najsigurniji i najefikasniji način da podignete svoj rang.

Za one koji su učestvovali u otvorenoj beta verziji Skull and Bones, napredak je zaustavljen na nivou Razbojnika zbog Infamy kape. Međutim, s punim pokretanjem igre, igrači sada mogu nastaviti svoje putovanje i ponovo osvojiti mora.

U zaključku, Infamy je vitalni aspekt lobanje i kostiju, koji određuje nivo vašeg igrača i otključava razne nagrade i izazove. Strateškim napredovanjem kroz rangove Infamy i preduzimanjem odgovarajućih misija, igrači se mogu popeti na vrhunac piratske slave.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti