Vijesti

February 14, 2024

Otključajte Snow Vanguard: Ultimativni tenk brod u lobanji i kostima

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U igri Skull and Bones, igrači imaju priliku zaraditi i otključati razne brodove. Jedan od veoma traženih brodova je Snow Vanguard, poznat i kao Tenk brod. Ovaj brod nudi izuzetnu izdržljivost i ofanzivne sposobnosti, što ga čini vrijednom imovinom za igrače.

Otključajte Snow Vanguard: Ultimativni tenk brod u lobanji i kostima

Snježna avangarda: Brod tenk

Snježna avangarda se ističe među dostupnim brodovima u Lobanji i kostima. Može se pohvaliti najvišim zdravljem trupa i svim slotovima za oružje, što ga čini ogromnom silom na morima. Osim toga, posjeduje perk Tenacity, omogućavajući brzi oporavak Brace Strength-a, ključnog aspekta štete od tenkova.

Prednosti Snow Vanguarda

Snježna avangarda je posebno korisna za uključivanje u endgame sadržaje, kao što su napadi na tvrđave. Dok se drugi brodovi fokusiraju na nanošenje štete ili pružanje podrške, Snow Vanguard se ističe u apsorbiranju ogromne količine štete kroz učvršćivanje. Njegova otpornost i ofanzivne sposobnosti čine ga odličnim izborom za igrače koji žele da savladaju izazovne susrete.

Nabavljanje Snježne avangarde

Da bi dobili Snow Vanguard, igrači prvo moraju nabaviti njegove nacrte. Ovi nacrti se mogu kupiti od brodolomnog trgovca Rogue u predstraži imanja Khmoy u sjevernom dijelu Istočne Indije. Međutim, igrači moraju dostići Corsair I rang Infamyja da bi bili kvalifikovani za kupovinu.

Izrada snježne avangarde

Kada se dobiju nacrti, igrači mogu izraditi Snježnu avangardu kod brodograditelja. Materijali potrebni za izradu uključuju daske od smreke, ingote cinka, finu abaku, daske od željeznog drveta, čelične ingote, limeno staklo, vijčane mehanizme i srebro. Većina ovih materijala može se prikupiti u regiji Istočne Indije, dok se mehanizmi za limeno staklo i vijci mogu opljačkati sa holandskih brodova u tom području.

Zaključak

Snow Vanguard je veoma poželjan brod u Lobanji i kostima, koji nudi izuzetnu izdržljivost i ofanzivne sposobnosti. Dok nabavka nacrta i izrada broda mogu zahtijevati vrijeme i resurse, Snow Vanguard se pokazao kao vrijedna prednost za rješavanje izazovnih sadržaja. Igrači koji traže moćni tenk brod trebali bi razmotriti dodavanje Snow Vanguarda u svoj arsenal.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti