Vijesti

February 14, 2024

Otključajte moćni SG-225 Breaker u Helldivers 2 i razbijte Alien Invaders

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Helldivers 2, SG-225 Breaker je najmoćnije oružje koje vam može pomoći da pobijedite invazione vanzemaljske oblike života. Ovaj vodič će vam pokazati kako da otključate ovo oružje i natjerate neprijatelje da požale što su napali našu Super Zemlju.

Otključajte moćni SG-225 Breaker u Helldivers 2 i razbijte Alien Invaders

Otključavanje prekidača SG-225

Da biste otključali SG-225 Breaker, morate nabaviti Helldivers Mobilize! Warbond borbena propusnica. Ova borbena propusnica nudi tri varijacije Breakera: standardnu, zapaljivu i Spray&Pray. Međutim, originalni Breaker se smatra najboljim.

Da nabavite SG-225 Breaker, trebat će vam ukupno 95 Warbond medalja. Breaker se može naći na četvrtoj stranici Helldivers Mobilize! katalog, ali prvo morate otključati ovaj odjeljak tako što ćete potrošiti 75 medalja. Nakon što je četvrta stranica otključana, možete kupiti Breaker za dodatnih 20 medalja.

Snaga prekidača SG-225

SG-225 Breaker je oružje za prodor u laki oklop koje se ističe u dometu i pokretljivosti. Ima visoku stopu vatre i veliko širenje metaka, što ga čini efikasnim i protiv neprijateljskih hordi niskog nivoa i protiv većih oklopnih neprijatelja. Da biste u potpunosti iskoristili Breaker, preporučuje se da uključite Stratageme u svoju opremu.

Zaključak

Ako tražite najbolje oružje za mljevenje u Helldivers 2, SG-225 Breaker je odgovor. Njegova moć i svestranost čine ga vrijednim sredstvom u borbi protiv vanzemaljskih osvajača. Zato nemojte prestati mleveti dok Breaker ne bude u vašim rukama!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti