Vijesti

February 13, 2024

Otključajte ljubimca snježnog leoparda u Lobanji i kostima: željeni pratilac za vaše avanture

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako ste obožavatelj Lobanje i kostiju, bit ćete oduševljeni saznanjem da možete imati pouzdanog kućnog ljubimca uz sebe dok istražujete Indijski ocean. Dok većina igara nudi papagaja na ramenu, Ubisoft podiže prilagođavanje na viši nivo pružajući nekoliko jedinstvenih opcija za kućne ljubimce.

Otključajte ljubimca snježnog leoparda u Lobanji i kostima: željeni pratilac za vaše avanture

Snježni leopard ljubimac

Jedan od najtraženijih ljubimaca u Lobanji i kostima je snježni leopard. Ovog slatkog i umiljatog pratioca nije lako nabaviti, ali je svakako vrijedan truda.

Kako otključati snježnog leoparda

Jedini poznati način da otključate Snježnog leoparda u Lobanji i kostima je da ga zaradite kao Twitch Drop tokom otvorene beta faze igre. Da biste to učinili, morate povezati svoj Twitch račun i Ubisoft Connect račune. Zatim morate gledati jedan sat partnerskog streamera koji igra Skull and Bones, kao što je BehavingBeardly. Nakon što ovo završite, možete se uputiti na svoj inventar Twitch Drops-a i preuzeti Snježnog leoparda.

Opremanje snježnog leoparda

Nakon što ste uspješno nabavili Snježnog leoparda, možete ga opremiti za svoj brod u Lobanji i kostima. Jednostavno pokrenite igru, otvorite opciju za isplovljavanje i kliknite na 'Manage Ship'. Odatle idite na 'Ship Cosmetics' i odaberite 'Pet'. Snježnog leoparda trebali biste vidjeti na listi dostupnih kućnih ljubimaca, a sada ga možete opremiti da vas prati u vašim avanturama.

Dostupnost

Ako niste ispunili uslove za otključavanje Snow Leoparda tokom otvorenog beta testiranja, nažalost, trenutno nije dostupan. Međutim, još uvijek postoji nada da bi ga Ubisoft mogao vratiti kao nagradu u budućnosti. Također je moguće da će ga objaviti ili kao besplatni DLC ili kao plaćenu kozmetiku. Pripazite na sva ažuriranja od Ubisofta.

Zaključak

Kućni ljubimac snježnog leoparda vrlo je poželjan pratilac u Lobanji i kostima. Iako je možda teško nabaviti, radost što imate ovo divno stvorenje pored sebe dok plovite Indijskim okeanom je vrijedna truda. Ako ste obožavatelj igre, budite u toku sa svim mogućnostima da otključate Snow Leoparda i poboljšate svoje iskustvo igranja.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti