Vijesti

February 13, 2024

Oslobodite moć Pisaca: Mitska ličnost u Persona 3 Reload

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload upoznaje igrače sa fascinantnim nizom mitskih stvorenja, u rasponu od onih koji izazivaju strahopoštovanje do zastrašujućih. U ovom članku ćemo ući u jedno takvo stvorenje koje utjelovljuje suštinu same smrti: Pisaca. Crpeći inspiraciju iz demona koji jedu meso koji se nalaze u hinduističkim i budističkim mitologijama, Pisaca je izuzetno prisutan u igri.

Oslobodite moć Pisaca: Mitska ličnost u Persona 3 Reload

Acquiring Pisaca

Pisaca je Persona iz rane igre koja postaje dostupna kada dostignete nivo 15 u Persona 3 Reload. Pripada Arkani smrti i može se spojiti čak i prije otključavanja odgovarajuće društvene veze. Iako spajanje Pisaca možda neće donijeti značajno Social Link bonus iskustvo, ono je i dalje vrijedan dodatak vašem arsenalu.

Snaga i ograničenja

Kao Persona iz rane igre, Pisaca relativno brzo dostiže svoj maksimalni nivo od 20. Za razliku od Special Fusiona, Pisaca se može nabaviti putem Dyad Fusiona. Postoji nekoliko fuzionih kombinacija koje mogu dati Pisacu, ali mi smo sastavili listu od pet najlakših kombinacija:

  1. Orfej (Budala, nivo jedan) i Valkira (Snaga, nivo 10)
  2. Pixie (Ljubavnici, nivo dva) i Nigi Mitama (Umjerenost, nivo 12)
  3. Forneus (Car, nivo sedam) i Inugami (Obješen, nivo 10)
  4. Silky (Ljubavnici, nivo 5) i Neko Shogun (Zvijezda, nivo 17)
  5. Slime (Budala, nivo 12) i Rakshasa (Snaga, nivo 15)

Odaberite bilo koju od ovih kombinacija na osnovu dostupnosti Persona u vašem Persona Compendiumu.

Zaključak

Persona 3 Reload nudi igračima priliku da iskoriste moć Pisace, mitskog bića ogrezlog u predanju smrti. Slijedeći preporučene kombinacije fuzije, možete dodati ovu strašnu Personu u svoj arsenal. Prihvatite tamu i oslobodite teror Pisace u svojim bitkama.

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski promašaj?

Vijesti