Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoj lov na blago u lobanjama i kostima: dovršite misiju Život nakon smrti i zaradite vrijedne nagrade

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Potraga za blagom ključni je element u igri s piratskom temom Skull and Bones. Misija Život nakon smrti ističe se kao jedinstvena potraga koja uključuje isporuku vrijednog blaga mirnim ljudima iz mora. U ovom vodiču ćemo vas provesti kroz proces preuzimanja i dovršavanja misije Život nakon smrti.

Optimizirajte svoj lov na blago u lobanjama i kostima: dovršite misiju Život nakon smrti i zaradite vrijedne nagrade

Pokupiti misiju Život nakon smrti

Da biste započeli misiju Život nakon smrti, morate se uputiti do vodopada Verone. Ako niste ranije bili tamo, vidjet ćete upitnik u krugu sa oznakom "nepoznato". Otplovite do vodopada Verone i iskrcajte se da pronađete NPC-a koji će vam dati zadatak. Preporučljivo je imati brod nivoa četiri da biste uspješno završili misiju.

Dovršavanje misije Život nakon smrti

Nakon što prihvatite misiju, dobit ćete mapu blaga od trgovca morskim ljudima. Mapa će dati nagoveštaj o lokaciji zakopanog blaga, koja je jedinstvena za svakog igrača. Umjesto da idete gore u ruševinama, vratite se do ulaza u ispostavu i skrenite lijevo. Pratite stazu dok ne dođete do kraja, gdje ćete pronaći ostatke. Područje će biti istaknuto crvenom bojom, što ga čini lakšim za uočavanje.

Nakon što preuzmete ostatke, vratite se trgovcu morskih ljudi da pokupite rižu. Vaše sljedeće odredište je ispostava Lanitra, koja se nalazi na sjeveru. Razgovarajte s Sea People Huntmasterom da dobijete Toaku Gasyja.

Da biste uštedjeli vrijeme, preporučuje se da otkrijete Lanitru prije aktivacije potrage, što vam omogućava brzo putovanje tamo. Od Lanitre, brzo putovanje do Fort Louisa, predstraže južno od Sea People. Isporučite ostatke ljudima iz mora u Fort Louisu.

Konačno, idite na jug do grada Tenina na obali Tenine. Stupite u interakciju s lokacijom da dovršite potragu i dobijete svoje nagrade.

Prateći ove korake, uspješno ćete završiti misiju Život poslije smrti u Lobanji i kostima i zaraditi vrijedne nagrade. Sretan lov na blago!

About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević
ThunderPick
Bonus $2,000

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača će se sukobiti u TFT Set 11 prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti